BACK TO ZAGREB

BACK TO ZAGREB

Aquarius A1, Zagreb, Hrvaška







Za označevanje pri dogodkih je potrebno biti prijavljen!


Sve što je lijepo traje kratko… ili nam se barem tako čini kada je u pitanju najtoplije, najluđe i najbezbrižnije godišnje doba. Polako nas počinje hvatati ona dosadna postljetna depresija, a u glavi nam se još uvijek vrte najljepši trenuci koje smo doživjeli na vrelim obalama Jadranskog mora.

 

Postajemo svjesni da nas vrlo brzo čekaju obaveze zvane ispiti, posao i sve ono ostalo “dosadno” što ide uz to. Međutim, još uvijek nam se sviđaju naša osunčana tijela, temperature zraka koje su i dalje prilično visoke i na kraju krajeva činjenica koja nam neumorno šapuće kako ljeto još nije gotovo i da opravdano možemo uživati u toplim ljetnim noćima.

 

Na obali zagrebačkog mora – Jaruna, točnije u Aquariusu, pripremamo veliki “comeback party” za sve one kojima nije bilo dosta vrhunske zabave, dobre glazbe i vrućih ljetnih avantura.

 

Stoga, idemo još malo baciti mozak na pašu i zatvoriti vrata ljetu onako kako samo mi znamo. Uz najbolju atmosferu u gradu u klubu koji stoji kao "tvrđava" dobre glazbe, ukusa, provoda i zaštitni znak provoda u hrvatskoj metropoli – AQUARIUSU.

 

Prepuštamo vas na milost i nemilost naših DJ-a - MATRODA & SHEKO, koji će svojim vještim prstima i istančanim uhom za najbolje EDM, r’n’b i commercial hitove stvoriti pravu glazbenu idilu na floor-u i natjerati vas da plešete do iznemoglosti.

P.S. Matroda je ovog ljeta razvaljivao Zrćem, pa se nemojte iznenaditi ako i ove večeri istrese još malo pijeska iz džepova ili kojeg asa iz rukava :).

 

Ljeto je pri kraju. Život se vraća u Zagreb pa tako i vikend-partijanje te nova sezona, a kako bolje početi nego u subotu (06.09.) od 23h u klubu Aquarius u Zagrebu i eventu "BACK TO ZAGREB".

 

 

Ulaz: 20 kn

 

Korisni linkovi:

* http://www.aquarius.hr/zagreb/

* event: https://www.facebook.com/events/920507874645220/

 

VIP rezervacije: 091 3640 241