MIAMI SESSIONS WORLD TOUR - CROATIA -

Gjuro, Zagreb, Hrvaška




Za označevanje pri dogodkih je potrebno biti prijavljen!


Klub Gjuro se pokazao kao pravo urbano mjesto sa smislom za ono što treba ljudima koji vole plesati, jer je posljednjih mjeseci taj kultni klub podigao zagrebački clubbing na višu razinu.

Nakon niza uspješnih lokalnih partija, odlučili su otići jednu stepenicu više, pa na ovaj petak, 24.10., dovode 3 strana gostovanja: ROD B. iz Miamia, BLACK BIRDZ iz Brazila i HEARTLYBEATS iz Belgije. Oni zajedno čine projekt "MIAMI SESSIONS" koji povodom svoje svjetske turneje nastupaju i u Zagrebu.


Amsterdam Dance Event, Ultra Music Festival, Winter Music Festival su samo neki u nizu od poznatih festivala na kojima nastupaju, a svoju glazbu plasiraju na poznate etikete u elektronskoj glazbi poput Global Underground, Hotfingers, Teggno, Punch Underground, Sleazy G, House of Hustle, te mnoge druge.

 

No da bi se ova noć zaokružila u jednu cjelinu, na line upu im se kao lokalna DJ podrška pridružuje i FABIAN JAKOPETZ o kojem ne treba puno govoriti, jer sve se zna, a glazba je uvijek bila njegov najbolji glasnogovornik.

 

Ova večer će svakako biti jedinstvena i njen program će biti orijentiran na široku masu i spektar ljudi, jer klub obećava da će se puštati samo najbolje od najboljeg u području Techno, Techouse i House glazbe, stoga ne preostaje Vam ništa drugo nego put pod noge i pravac Gjuro 2 jer Vam je cjelonoćni ples i zabava za pamćenje zagarantirana!

 

- FACEBOOK EVENT:

* https://www.facebook.com/events/334549533388907/

 

LINE UP:

=> ROD B.<=
(Global Underground, Hotfingers, Miami Sessions)
www.beatport.com/artist/rod-b/93381
www.soundcloud.com/rodb
www.facebook.com/RodB.MusicFanPage

=> BLACK BIRDZ <=
(Vintage Music, Club Session, DP Music)
www.beatport.com/artist/black-birdz/337558
www.soundcloud.com/black-birdz
www.facebook.com/blackbirdzlive

=> HEARTLYBEATS <=
(Erase, Sleazy G, Diamond Records)
www.beatport.com/artist/heartlybeats/373803
www.soundcloud.com/heartlybeats
www.facebook.com/heartlybeats

=> FABIAN JAKOPETZ <=
(Neptuun City, Whartone Records, Bonzai Records)
www.beatport.com/artist/fabian-jakopetz/118750
www.soundcloud.com/fabian-jakopetz
www.facebook.com/fjakopetz