ELEKTRON HALLOWEEN SPECIAL  with  JOYCE MERCEDES

ELEKTRON HALLOWEEN SPECIAL with JOYCE MERCEDES

Depo, Zagreb, Hrvaška






Za označevanje pri dogodkih je potrebno biti prijavljen!


 

Noć vještica uvijek je bio izazov za prave partijanere, pa ni ove godine neće izostati prava poslastica za svakog ljubitelja elektronske glazbe. Klub DEPO ponosno predstavlja ELEKTRON "Halloween special", večer u kojoj će ugostiti poznatu nizozemsku DJane; u goste nam dolazi ljepotica iza DJ-pulta - JOYCE MERCEDES.

 

Rijetko kad se pruži prilika da pred sobom ugledate, slušate i doživljavate pojavu, odnosno osobu koja ima toliko talenata koliko ih ima Joyce Mercedes. Počnimo samo od toga da ova ljepotica na regularnoj bazi radi na reklamnim kampanjama kompanija kao što su: Heineken, Campari, Gap-star, Playboy, MAXIM i FHM magazina, te je odradila poveći broj video reklama, pa se i kao gošća pojavljivala u nekim filmovima.

 

Okrenut ćemo se i na glazbenu karijeru... Joyce nije tek "lijepo lice i tijelo s naslovnice" koja bi svoj glazbeni uspjeh pripisivala samo svom izgledu. Svoju DJ karijeru započela je već 1999. godine rezidencijom u klubu Supperclub u Amsterdamu, a potom je uslijedila i "Space World Tour" turneja kao kruna početka njene DJ-karijere. Do sada, nastupala u više od 60 zemalja diljem svijeta - od sjeverne i južne Amerike, preko cijele Europe, pa sve do dalekog istoka, DJ-pult dijelila je s velikanima kao što su: John Digweed, Sasha, Paul Van Dyk, Derrick May i drugi.

 

Diplomirala je na prestižnom SAE (School of Audio Engineering) u Amsterdamu još 2004. godine, te zasluženo primila diplomu kojom je i službeno postala zvučni inženjer, te je nastavila daljnju specijalizaciju u smjeru produkcije elektroničke glazbe. Krajem 2007. godine otvorila je vlastitu izdavačku kuću "QOC" iz koje je proizišlo mnogo plesnih uradaka.

 

Axel Brodie (Gerry Owens), poznat po svom radu s grupom U2, pjevačicom Sinead O’conner, pjevačom David Bowieom, te Nine Inch Nailsima koproducirao je njen prvi singl pod nazivom "Give it up", a remikseve potpisuju producenti Christian Cambas , Mike Morales, DJ Freespirit i Michiel van Bokhorst

 

Joyce Mercedes je izdala nekoliko miksanih kompilacija, iza sebe ima lijep broj izdanih traka, te bezobrazan broj nastupa po cijelom svijetu. Sljedeća destinacija - DEPO klub u Zagrebu, u subotu 1. studenog 2014.

 

Uz glavnu gošću večeri nastupit će i poznati zagrebački DJ-i, miljenici hrvatske publike i majstori iza DJ-pulta već dugi niz godina - DAMIR LUDVIG I E-BASE. Dečki obećavaju vrhunski provod i glazbu od koje ćete vrištati nezavisno od toga što se sve održava na Noć vještica.

 

Participacija za event je 40 kn do ponoći, a 50 kn poslije. Party počinje u 22h, te završava u 6h ujutro.

 

 

 

LINKOVI:

 

* https://www.facebook.com/events/772628939446172/ (Facebook event)

 

* http://www.depoklub.com/ (službena stranica DEPO kluba)

* https://www.facebook.com/DEPOklub (DEPO klub - Facebook fan-page)