HARD2CORE TECHNO 3.0 with DAVID MEISER

HARD2CORE TECHNO 3.0 with DAVID MEISER

Depo, Zagreb, Hrvaška






Za označevanje pri dogodkih je potrebno biti prijavljen!


- line-up:

* DAVID MEISER (Dark Floor / Nachtstrom / Pareto Park // ESP)

* Royal Assassin (Technology / Breaking Point)

* Teo Harouda (Elektron / Rave'N'Roll / Techno 3.0)

* Mad As Hatter (Hard²Core / Diggarama / Techno 3.0)

* Blurix LT (Hard²Core / Diggarama / Techno 3.0)

 

 

- info:

Hard²Core: TECHNO 3.0 program u suradnji s klubom DEPO ponosno predstavlja prvog gosta na Techno 3.0 večeri u novoj party-sezoni. Da se ne radi o tek formalnom otvaranju nove sezone "TECHNO 3.0" večeri u režiji H2C organizacije govori činjenica da je glavni gost večeri trenutno jedan od najtraženijih techno nastupa u Europi. Dame, gospodo, partijaneri - molimo Vas za velik pljesak i dubok naklon princu mračnog industrijskog techno zvuka. Iz Španjolske dolazi DAVID MEISER!

 

Upitan o svojoj biografiji, samo je odgovorio: "Bez priča, samo činjenice!", te potom naveo ploče koje izlaze svako malo na prestižnim, cijenjenim izdavačkim kućama techno glazbe diljem svijeta. On je ujedno i prvi španjolski producent čije je trake remiksirao i Dave Clarke, a upravo on je njegovu produkciju uvrstio u top-10 u 2013. godini.

 

Njegov zvuk i talent prepoznali su brojni techno velikani diljem svijeta pa ga danas podržavaju i kroz svoje svirke stalno provlače njegove trake DJ-i kao što su: Oscar Mulero, Surgeon, Exium, Christian Wunsch, Black Asteroid, Claude Young, Ritzi Lee, te brojni drugi.

 

David za hrvatsku publiku sprema nešto posebno, a o čemu se radi moći ćete provjeriti u subotu, 08.11.2014. od 22h u klubu DEPO u Zagrebu. Uz glavnog gosta večeri, nastupit će još i domaće techno snage: Teo Harouda, Royal Assassin, Mad As Hatter i Blurix LT.

 

TECHNO 3.0 dolazi.. David Meiser dolazi.. dođi i ti vi uvjeri se zašto je H2C ipak "nešto posebno".

 

 

U subotu, 08.11.2014., vidimo se od 22h u DEPO klubu.

 

BE BRAVE & RAVE!

 

 

 

- KORISNI LINKOVI:

* FACEBOOK EVENT

* VIDEO NAJAVA (Youtube)

 

 

* HARD2CORE

- Facebook (official)

- Mixcloud (DJ-sets)

 

* DEPO klub

- Depo.hr // official web-site

- Facebook (official)