SLIDER

Like it!

InfoBiography

Sem iz okolice Ljutomera "srca Prlekije" in vrtim skoraj 3 leta. Z pomočjo djane Trick-C in dj Pointa (caanproduction.com)sem se prebil v vode mojih sanj (vtrenja plošč ). Kot vsak, ki se ukvarja z tem poslom, sem se tudi jaz najprej oz. prvič predstavil ožjim prijateljem na zasebnih zabavah, pozneje pa tudi širšemu občinstvu. Dodatno sem se v rolanju izpopolnil v šoli za dj-e (klub LIPA Sp. pirniče , dj JAKA).
Gostoval sem že na raznih partijih in clubih : Open air party SYNERGY (Zg), Vartex (Vž), Japa (Čk), Cesar (Mb), Optimistica , Sfing´s klub, After Dark...
Na začetku sem vrtel samo ritem techna zdaj pa tudi rad zarolam kak set dobrega progressive house / tech-house! Ker se tu pri nas nič na tej sceni ne dogaja! sva se z so kolegom in dj-em Happy B- jem, odločila aktivno prirejati partije, da obdrživa in razvijema to sceno v našem kraju oz. na tem koncu Slovenije.
Do zdaj sem vrtel že z bolj ali manj znanimi facami kot so : Veztax, Ulix, Goody, Point, Trick-c, Gaby, Miss House wife, Lory the HI-FI princes(NY), Go-cut(HR), Chipo, D Junior, D Sunn , Blaž Sam.o.Sim , Reaky ...

Zahvaljujem se vsem so kolegom za podporo, najbolj pa za šanso, da sem se izkazal, ker jo vsak rabi da se uveljavi v tem sanjskem poslu !

THANX !!!

Events