Orto Fest 2016 - Klemen Klemen

Orto Fest 2016 - Klemen Klemen

part of festival ORTO-FEST-2016
Orto

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,






To tag yourself at events, you have to be logged in!


Starosta domačega hiphoperskega opletanja z jezikom, ob prostem času pa trnowski ninja, se je po sušnih dvanajstih letih diskografske tišine na sceno vrnil s svojo tretjo in to kar dvojno studijsko ploščo »S3P«, posneto s kopico gostov, čemur sedaj sledi tudi nadaljevanje koncertne turneje po rodni grudi, ki predstavlja revitaliziranega Klemna v odlični formi, polnega novih barabinskih trnowskih urbanih zgodbic, samoanalitičnih prevpraševanj, keš tipov in pičk, refleksij vsakdana, šnopCARskih peripetij, lepih sosed, gusarskih zgodb in ostalih dram iz pestrega življenja največjega Trnowčana današnjega časa.

Njegov povratniški album Klemna predstavlja v življenjski koncertni formi, polnega kondicije in novega elana, ki prepleta nove skladbe s starimi zimzelenčki, ki jih poleg raperjev poznajo še vsi resnejši spremljevalci glasbe v domačiji.
 
Koncert v OrtoBaru bo tudi uradni manifest Klemnove stranke FBS, zlahka najboljše opcije na prihodnjih parlamentarnih volitvah. Na koncertu se bo pojavilo še nekaj vokalnih gostov s Klemnovega albuma ter seveda njegov nepogrešljivi DJ SSF, ki ga spremlja od prvega dne dalje.

SP3000 dela!

https://www.facebook.com/Klemen-Klemen-977587148928869

www.klemenklemen.com