SOLVD w/ Felver

SOLVD w/ Felver

K4

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,







To tag yourself at events, you have to be logged in!


Opisati zagrebškega house pionirja in veterana Felverja je vsej prej kot lahko delo, pa ne zaradi kratke biografije - prav nasprotno - zaradi dolge zgodbe, ki pušča klubski odtis že iz časov, ko se je house vrtel mnogo hitreje in ko je londonska tech-house šola doživljala svoj prvi razcvet.

Enfant terrible hrvaške house scene prihaja iz Zagreba in je začel vrteti glasbo pri rosnih 20ih, večina njegovih zgodnjih izkušenj pa izvira iz “Cosmic Disco” dogodkov v klubu Aquarius in Stereo Studio večerov v klubu Tvornica, kjer je gostil imena kot so Dixon, Richie Hawtin, John Acquaviva, Jeff Mills, Ian Pooley, Mr. C in mnoga druga. Med drugim je delal za ikončni Radio 101 in urejeval Deep FM, vse to še pred pojavom streaming platform ter med tem nanizal nekaj vinilnih izdaj s sodelovanji s producenti, ki slišijo na ime Francis Harris, Gideon Jackson, Dixon in drugi.

Njegov najnovejši večji projekt je Stereotip, serija ambicioznih elektronskih dogodkov, ki sledijo okusu in estetiki, ki si jo deli skupaj z Dixonom. Njegov dolgoletni prijatelj že od časov prvih izdaj na Nemški založbi Blaou pod imenom “Audio Video Disco Connection - Der Kroatische Traum EP”, ki je bil tudi začetek njunega sodelovanja. Nihče zares ne ubeži zakonom cikličnega ponavljanja in iteracij, kar dokazuje tudi klubski večer Fuck Your Dreams, This is Heaven (Forty:Fifty) v klubu Masters, ki ga vodi skupaj s Pepi Jogarde in trenutno velja za enega izmed bolj razgibanih in za plesalca zanimivih klubskih programov na hrvaških tleh.

Felverju bo na velikem plesišču delal družbo Evident, poleg Marijana pa na Kersnikovo prihaja tudi R.Bade, ustanovitelj Texas Madafakin Sounds kolektiva, s katerim bo Alex Ranerro na manjšem plesišču združil moči v celovečernem b2b nastopu, ki je tudi uvertura pred junijskih dogodkom blizu Idrije, kamor je ekipa TMFS povabila enega izmed glavnih slovenskih glasbenih izvozov, Valentino Kanyzanija.

Veliki:
Felver
Evident

Mali:
R.Bade b2b Alex Ranerro

VJ: 5237

- - - -

KLUB K4

Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
6€ < 24.00 < 8€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com