Knauf closing w/ Dimi Angélis (NL)

Knauf closing w/ Dimi Angélis (NL)

K4

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,







To tag yourself at events, you have to be logged in!


Konec junija se v Klubu K4 obeta finalna faza Knauf inštalacij te sezone in obenem prava poletna vročica, ki jo bo ob suverenih domačih izvajalcih vršil nihče drug kot Dimi Angélis.

Po opravljenih stres testih temeljev tekom leta Knauf neomajen teren kleti na Kersnikovi v upravljanje polaga osrednjemu gostu iz Nizozemske. Da se v takšni vlogi Dimi Angélis znajde več kot odlično, dokazuje njegov pedigre s skoraj trideset let izkušenj. Ko so Amsterdam sredi devetdesetih zaobjeli objestni ilegalni rejvi je bil Dimi del prve izvedbene linije. Svoje producentske veščine je sprva povečini brusil ob boku Jeroena Searcha, s katerim sta s projektom in založbo A&S skupen jezik našla v medzvezdno sanjajoči detroitski techno estetiki podobni Jeffu Millsu. Od takrat je imel že večkrat možnost zlorabiti zvočni sistem Funktion-One odet v intimo Berghainove teme, gostoval pa je tudi na nizozemskem Dekmantelu. V zadnjem času večino dni posveča produkcijski solaži, trši, bolj surovi kot prej, čemur pričajo izdaje na založbah kot so Construct Re-Form, Falling Ethics, Warm Up Recordings ali pa matični ANGLS. Človek brez dlake na jeziku, odkrit pristaš birminghamskih koval Regisa in Surgeona, pa detroitskih klasik Millsa ter vsega pravega kar se znajde vmes, obljublja pravo mero techna.

Angélisu bo na velikem plesišču granitno pot do odra položil RSN, Tritch pa bo poskrbel, da se po nastopu gosta, zavoljo možnosti razpok temperatura prostora ne ohladi prekmalu. Na manjšem plesišču bo za primerno electro napeljavo skrbela prva elektroinštalaterka Nulla, nadzor nad voltažo in ozemljitev pa izvaja Knauf majster Shekuza.

- - - - - - - - - - - -
I:

RSN
Dimi Angélis
Tritch

II:
Shekuza
Nulla


----

KLUB K4

Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
8€ < 24.00h < 10€


INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com