RAPETEK 152: DRILL

RAPETEK 152: DRILL

Gala hala - letni oder, Metelkova

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,




To tag yourself at events, you have to be logged in!



RAPETEK 152: DRILL

DRILL
Masayah
Dj Mrigo
White AF

Ribarski emsi Drill se je v zadnjih letih uveljavil kot najprepoznavnejši raper slovenske obale. Če se je sprva držal jasne špure klasičnega boombapa, ki je hitro tudi postal značilna komponenta njegovega stila, pa na zadnjem, četrtem albumu “Ribolov z dinamitom” prožno brca rime tudi v smeri trapa in nizkofideličnega hiphopa, s kar nekaj pritiklinami žive instrumentacije. Bolani Doktor je v zadnjem letu ali dveh postal pravi “go to guy” glasbenikov raznih kontekstov, saj je nanizal kar nekaj sodelovanj, tako na lokalni pop sceni (z Leo Sirk), kot v podzemlju (pred kratkim nametani banger “Fonkdat” z Mrigom in Ghetom ter produkcijskim podpisom SunnySuna). Je tudi eden redkih slovenskih raperjev, katerega naveze sežejo preko Kolpe, saj je pred kratkim sodeloval tudi s splitskim raperjem Krešom Bengalko in beograjskima trgalcema Bvano iz Lagune ter Smokom Mardjelanom.

Drillito bo na Rapetku sklenil turnejo plate “Ribolov z dinamitom”, z njim pa bo nastopila tudi nadebudna raperka Masayah iz Ankarana, ki je pred kratkim izdala svoj prvi singel za pesem “Pusto”.

What’s the deal?! You know the Drill!

Vstopnina: 5 € earlybird (Gala hala na prireditvah v avgustu, omejeno število vstopnic), 6 € predprodaja (One Way, Gala hala na prireditvah), 8 € na dan koncerta

Music policy: hip hop

*v primeru slabega vremena se prireditev začne ob 22h v dvorani