Tea Vuckovic I Teodor G I Urbadur I Bistriška noč ljubezni

Tea Vuckovic I Teodor G I Urbadur I Bistriška noč ljubezni

MC KŠSB

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Slovenska Bistrica,







To tag yourself at events, you have to be logged in!


Bistriška noč ljubezni je nazaj! Z nami bodo 12. 10. 2019, od 21. ure dalje, Tea Vučkovič, Teodor G in Urbadur! Dobimo se v MC KŠSB.

VSTOPNICE: NOVI ČLANI PROST VSTOP (vstopnice prevzamete v pisarni v času uradnih ur s potrdilom o vpisu za študijsko leto 2019/2020), OSTALI 3€!

Karte bodo na voljo v predprodaji v pisarni Kluba študentov Slovenska Bistrica ter v pisarni TIC-a Slovenska Bistrica.
___________________________________________________

TEA VUCKOVIC
(Techburst Rec., Eclipse Rec., TV Events, KIM)
FB: https://www.facebook.com/DjTeaVuckovic/
INSTA: https://www.instagram.com/teavuckovic_/
SC: https://soundcloud.com/teavuckovic
BP: https://www.beatport.com/artist/tea-vuckovic/394700

Tea Vučkovič je v svojih izredno produktivnih osmih letih kariere v slovensko sceno vnesla prepotrebno svežino ter si s trdim delom in jasno vizijo prislužila status najuspešnejše didžejke v Sloveniji. Kot soustanoviteljica Kreativnega inštituta in mentorica DJ šole svoje znanje predaja na mlajšo generacijo, z delom in odprtostjo pa navdihuje mlade DJ-je in jih opremlja z znanjem in nasveti kako zgraditi lastno kariero. Z blagovno znamko TV Events, ki se ukvarja z organizacijo in promocijo techno dogodkov je že prvo sezono delovanja več kot uspešno vpeljala techno v klub Satchmo v Mariboru, v načrtu pa je tudi razširitev v druge regije ter sodelovanje z organizatorji in klubi, ki so predani kvaliteti in pripravljeni klubski nivo dvigniti stopničko višje.
Če pogledamo dosedanje dosežke, je na slovenskih tleh le malo takih, ki se pri njenih letih lahko pohvalijo s tako obsežnim seznamom nastopov na največjih festivalih v državi, izdajami na prominentnih založbah ter številom oboževalcev in sledilcev tako doma kot tudi v tujini.

Nastopi na največjih festivalih po Sloveniji in tujini:
Summer Spark Festival (SLO), Eco Festival (SLO), StellarBeat Festival (SLO), Woodland Festival (SLO), Hi Festival (SLO), Stroga Festival (GER), Infinity Festival (CRO), Kostrena Sunrise Festival (CRO), My Sound underground Festival (CZ),No more art Summer festival (ITA), Sonnenwind Festival (AUT),…

Nastopi v najbolj prepoznavnih klubih kot so:
Klubi: Ambasada Gavioli Privee (SLO), Cvetličarna (SLO), UŠC Leona Štuklja (SLO), Štuk (SLO), Simfonija (SLO), Forth Punta Christo (CRO), Byblos (CRO), Maximus (MNE), Aronda (SRB), SKC Arko (CRO), Depo (ZG) Bunker (AUT), Q-bar (CRO), Loco Sound Club (AUT), Palma (BIH)… in mnogih drugih.
_____________________________________________________

Teodor G.
(Dear Deer Records, Grossstadtvögel, Stellar Fountain, Clinique Recordings, Submarine Vibes,)
FB: https://www.facebook.com/teodorgmusic/
SC: https://soundcloud.com/teodorg
BP: https://www.beatport.com/artist/teodor-g/604149
IG: https://www.instagram.com/teodorgajsek/
Sets: https://youtu.be/JubHxxiCdJo, https://www.youtube.com/watch?v=mi1Tpccx_D4

Poti so ga vodile po različnih sferah glasbe vse od igranja basa do spreminjanja le tega v širok spekter elektronske glasbe, kjer je začel ustvarjat z analognim zvokom. Le ta odpira čakre in pošlje človeka v trans in ekstazo. Uvršča se v zvrst te glasbe, ki prodira vse od housa pa do techna v progresivnem in melodičnem načinu, saj želi z raznovrstno strukturo različne produkcije pokazati v čem sam najbolj uživa, ter kako lahko sleherni človek uživa v ritmih in potovanju po različnih dimenzijah svojega elektronsko usmerjenega uma.
Kot zmagovalec prvega StellarBeat tekmovanja, si je kasneje oder delil s Sander van Doornom, David Moralesom, Valentinom Kanzyanijem,… V treh letih produciranja pa je bil podprt s strani: DTS- deep tech station, Chill Masters, Stay See, ILona Maras, Blake Jarrell, Richie Hawtin, Max Graham, SASCH BBC,… Izdaje avtorske glasbi ima na založbah Dear Deer records, Submarine vibes, Grossstadtvögel, Stellar Fountain, Clinique Recordings,..

_____________________________________________________

Urban Ambrožič - Urbadur

Je selektor širokega nabora obskurnih glasbenih žanrov. Svojo pot je začel na betonskih ritmih stare šole hiphop-a – druženje in sodelovanje z repeji, skreč jami z nosilci domače ulične kulture in vključevanje v progresivne glasbene kolektive predstavlja njegovo izstrelitveno ploščad v vesolje eklekticizma. Od betonskih ritmov pozornost vedno bolj usmerja v zanimive spojke jazza, trip-hopa in downtempa ter nu-disco in deep house glasbe. V seansi nas bo sprehodil od zasanjanega downtempa in dub elementov polne elektronik do deep house razmigovalcev vratu.