Caprisov Božični Koncert ❆ Siddharta & BFM ❆ 21.12. ❆

Caprisov Božični Koncert ❆ Siddharta & BFM ❆ 21.12. ❆

Arena Bonifika

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Koper,







To tag yourself at events, you have to be logged in!


Največja božična zabava bo letos zelo glasna! Na isti oder prihajata dva največja rock benda v Sloveniji -

Siddharta

in

Big Foot Mama!

Caprisov božični koncert se bo zgodil 21. 12. 2019 v Areni Bonifika.

 

SIDDHARTA

 je petčlanska slovenska rock skupina, ki je nastala leta 1995 in ima po dvajsetih letih glasbenega ustvarjanja položaj ene izmed bolj priljubljenih glasbenih skupin v Sloveniji. Poimenovala se je po znanem romanu nemškega pisatelja Hermana Hesseja z istim naslovom.

Siddharta, danes eno izmed večjih imen na slovenski glasbeni sceni, je nastala leta 1995 v postavi Tomi M. (vokal, kitara), Primož B. (kitara, spremljevalni vokal), Primož M. (bas) in Boštjan M. (bobni). Za ime so si nadeli naslov romana nemškega pisatelja Hermanna Hesseja. Kmalu so začeli ustvarjati svojo glasbo, svoj zvok. Želeli so si drugačnosti, zato so zvok obogatili s saksofonom in klaviaturami. Skupini sta se pridružila saksofonist Cene R. in kasneje še klaviaturist Tomaž O. R. Skupina je letos praznovala 20-obletnico prvega izida albuma ID in je oba koncerta razprodala.

 

 

BIG FOOT MAMA

je slovenska rock skupina, ustanovljena leta 1990 v Ljubljani. Skupino danes sestavljajo Grega Skočir (vokal), Alen Steržaj (bas kitara), Jože Habula (bobni), Daniel Gregorič (kitara) in Zoran Čalić (kitara). Izdali so sedem studijskih albumov, dvojni live album in zbirko uspešnic.

Nastala je kot srednješolska skupina, ki je preigravala rock'n'roll uspešnice, že kmalu pa so člani začeli snemati avtorsko glasbo. Višek priljubljenosti so dosegli po tretjem albumu Tretja dimenzija leta 1999, ko so veljali za rock/pop skupino desetletja, podirali rekorde prodaje in napolnili nekaj največjih koncertnih prizorišč v Ljubljani, kot sta Križanke in Hala Tivoli. Poleg tega so nastopali na različnih prizoriščih po vsej Sloveniji, od klubskih do festivalskih. Leta 2010 je skupina praznovala dvajseto obletnico delovanja z izidom dokumentarnega film. Naslednje leto BFM praznuje že 30.letnico v Stožicah.

 

Vstopnice so na voljo na tej povezavi:

https://www.eventim.si/si/vstopnice/siddharta-in-big-foot-mama-koper-arena-bonifika-1158163/performance.html