BASOLOVKA DNB edition

BASOLOVKA DNB edition

Gala Hala, Metelkova

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,




To tag yourself at events, you have to be logged in!



LjubljanJah Vibes & Dub Club predstavljata:

BASOLOVKA DNB edition

PEREE
ERMA (VibeDepartment Kru, DNB Konferenca)
ROOTS IN SESSION (Special Jungle DnB set)
LIONSHINE (LjubljanJah Vibes, DNB Konferenca)
FORNAX (Evolution)
WOOGA (Bass Fighters)
VJ MESEC


Vabimo na posebno obliko Basolovke, kjer bomo cel večer posvetili Drum & Bass kulturi in z njo povezanimi podzvrstmi. S specialnim DnB & Jungle setom bosta Galo Halo nabasirala Pier & Fu, vsem poznana pod imenom Roots In Session. Dokaz njune dobro podmazane mašine je dejstvo, da v 2020 beležita že 20. leto delovanja!

Z nami bo Erma, predstavnik tako Vibe Department Official kruja kot tudi DNB Konference v eni osebi, ki bo poskrbel, da se na tokratni ediciji ne bomo držali nazaj in že v zgodnji fazi dogodka prešaltali v peto prestavo.

Da ne bomo vedno poudarjali samo izkušenj in dolgoletnih veteranov, boste tokrat na odru Basolovke začutili veliko mlade energije, ki je zlahka ne boste pozabili. Bass Fighters nam bodo tokrat posodili svojega izrednega producenta in Dj-a, ki ga Maribor pozna pod psevdonimom Wooga.

Prav tako mladi tudi v Ljubljani ne počivajo, na tokratni Basolovki definitivno ne bo manjkalo frišnih okrepitev! Fornax bo pokazal kako se razvija novo nastali DnB crew – Evolution, ki kombinira vse možne oblike DnBja. Z nami bo delila svoj energični set tudi Peree, ki bo dokazala, da se mladi artisti zbujajo vsak dan iz ljubljanskega dremeža. Iz LjubljanJah Vibes ekipe pa bo na “strictly” DnB viže dirigiral rezident Basolovk – LionShine.

Na vizualiijah bo prekaljeni maček ljubljanskega podzemlja vj MESEC, tako da pričakujte poseben medgalaktični obisk DnB osončja z imenom Basolovka.

Za design je poskrbel naš preizkušeni član Ohoroho.

Na dogodku boste izvedeli tudi, katerega extra specialnega gosta bomo naslednjič pripeljali na Basolovko in na ta dan boste tudi lahko kupili early bird vstopnice.

Vstopnina: 5 € pred polnočjo, 7 € kasneje

Zgodnji obiskovalci dobijo darilo!

Music policy: D’n'B/jungle/bass