Intimno: Martin Ramoveš

Intimno: Martin Ramoveš

Gala Hala, Metelkova

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,




To tag yourself at events, you have to be logged in!


INTIMNO: MARTIN RAMOVEŠ

Martin Ramoveš je stripar in kantavtor, ki od leta 2007 vodi tudi svojo skupino, enostavno poimenovano Martin Ramoveš band. Njihovi energetsko nabiti koncerti so samosvoja spojina kontrastov. Kantavtorska poetika z rockovskimi temelji se včasih udejanji kot blues ali country, drugič se z divjim riffom zapodi v udarne inštrumentale, nato pa se spet umiri v melanholiji. Avtorska glasba skupine temelji na besedilih Martina Ramoveša, ki svoje verze pogosto upodablja v stripih. Med izdajami Martina Ramoveša zato najdemo tudi glasbene albume v stripu.

Martin je leta 2017 izdal tudi solo album pod okriljem založb Stripburger in Klopotec. Za album Astronomi je besedila pesmi upodobil v obliki stripa, kateremu je priložena zgoščenka. Konceptualna zgodba spremlja glavnega protagonista veveričjega junaka med iskanjem izginulega drevesnega zaveznika.

Na večeru Intimno lahko pričakujemo tako skladbe s solo izdaje, kot tudi v solo aranžmaje prilagojene pesmi iz bendovskih izdaj. Glasbeni nastop bo s pomočjo naše hišne VJke opremljen tudi s stiparsko navdahnjenimi projekcijami!

Vstopnina: 4 €

Music policy: striparska kantavtografija