Tektonika w/ Scalameriya & VSK (47, Mord, Genesa / IT)

Tektonika w/ Scalameriya & VSK (47, Mord, Genesa / IT)

K4

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,







To tag yourself at events, you have to be logged in!


Litosferske plošče se neprestano premikajo, zato v ljubljanski Klub K4 na površje zopet pronica Tektonika. Kot se spodobi, bomo na ta zlovešči petek trinajsti, v maniri rušenja, grajenja in prehajanja v aktivno stanje, gostili dva tuja producenta – VSK-ja in Scalameriya, ki bosta plesišče izkoristila za realizacijo lastne glasbene različice mitske misli. Producenta sta skupaj sodelovala na založbi Perc Trax, oba pa izdajata tudi v okviru priznanih založb 47 in Mord ter na Scalameriyevi lastni založbi Genesa.

Slednji, ki ga bo v Ljubljano premaknilo iz Srbije, navdih za svoje poveljevanje plesišču črpa iz starodavne mitologije, tehnologije in znanstvene fantastike. Scalameriya je znan po brezkompromisnih in surovih minimalističnih ritmih, ki izvirajo iz še vedno aktualnega industriala. Da pa ne bomo drezali le v skale litosferskih plošč, ki se nahajajo pod štirkinem plesiščem, bo ta isti večer, tisti magični svet - ki ga ni, a se vendar kaže kot nekaj več - gradil tudi omenjeni italijanski producent. VSK-jev zvok se še vedno poslužuje dobrih starih industrijskih darkerij, vendar poslušalca sooči tudi z nežnejšim in bolj hipnotičnim zvočnim spektrom. Kljub takšni binarnosti, lahko slišimo da ta izvira iz istega uma, ki je hkrati prizemljen in ekspanziven. Za sklenitev dramatskega trikotnika, pa se jima bo na velikem odru pridružil še domači Marko Lük / Deconstructor.

In ker se radi zavzamemo za popoln cirkus, bodo na malem odru tokrat žgali domači Mind Machines, Skeletonium in Selgor, za namen aktiviranja vizualne plati zvoka, pa bodo kot vedno do sedaj za vas in nas z osciloskopskimi čopiči v živo slikali A:part.



- - - - - - - - - -
KLUB K4

Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:

Predprodaja : 9€ / TBA
Na dan dogodka : 12€


INFO: info@klub-k4.si
GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com