Smile Ljubljana =)

Smile Ljubljana =)

OPEN AIR Ljubljana

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,







To tag yourself at events, you have to be logged in!


SMILE Ljubljana "Special Edition" | FESTIVAL | HOLI BARVE | ŠPORTNE AKTIVNOSTI | DJ SPEKTAKEL | NAJVEČJA ZABAVA OB KONCU POLETJA 2020

POMEMBNO OBVESTILO!
Največji športno zabavni dogodek letošnjega poletja – Smile Ljubljana bo zaradi posebnih okoliščin prvič zaživel v prilagojeni “PO KORONSKI” obliki med 28. in 29. avgustom 2020.
Več informacij in vse podrobnosti preberi na: https://www.thesmilenation.com/smile-ljubljana-bo-zazivel-se-letos/

KAJ JE SMILE FESTIVAL?
Predstavljamo novo generacijo festivala, ki se razvija iz največjega športno zabavnega dogodka v Sloveniji – TUŠEVEGA TEKA BARV. Dogodek z več kot 20.000 obiskovalci po 5 letih dobiva novo podobo. Zaradi porasta obiskovalcev iz tujine ter možnosti za razvoj v ne samo največji dogodek v Sloveniji, ampak v celotni regiji, smo se odločili, da festival naredimo še bolj prepoznaven. Ker smo do sedaj osrečili in nasmejali že več kot 50.000 obiskovalcev, v prihodnjih letih pa bomo še naprej ustvarjali nepozabne nasmehe, smo dogodek poimenovali SMILE! Poleg nove podobe dodajamo tudi dodatne dnevne aktivnosti, vključno z novimi športi in aktivnostmi za vse generacije ter seveda nadgrajujemo tudi nočni del v veliko večji razpon DJ nastopov in spektakularnega showa, ki vam bo za vedno ostal v spominu. Ne pozabimo pa seveda na HOLI barve, ki so eden izmed glavnih razlogov za nasmehe. Pridruži se nam in bodi NASMEJAN!

LINEUP 
Nove nastopajoče in celoten program dogodka objavimo kmalu!

STAROSTNA OMEJITEV

Starostne omejitve ni. Dogodek lahko obiščejo tudi mladoletne osebe, z nakupom vstopnice pa starši oziroma skrbniki prevzamejo vso odgovornost.

Zakon o varstvu javnega reda in miru (ZJRM-1) v 21. členu zakon določa, da je med 24.00 in 5:00 osebam, mlajšim od 16 let, prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na prireditvah, kjer se točijo alkoholne pijače.

NAKUP VSTOPNIC
https://www.entrio.si/event/smile-ljubljana-7151

Spletna stran: http://www.thesmilenation.com
Instagram: Smile_Ljubljana