Happy Ol’ Mcweasel

Happy Ol’ Mcweasel

Gala hala - letni oder, Metelkova

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,




To tag yourself at events, you have to be logged in!


Happy Ol’ McWeasel je 7-članska folk punk rock skupina, nastala leta 2007, ki z mešanico punk rocka in folk glasbe že petnajsto leto podira tako domače kot tuje odre. Udaren vokal, močna ritem sekcija ter prefinjenost in navihanost violine, banja in harmonike je zagotovo kombinacija, ki premakne slehernega skeptika. Znani so po edinstvenih in energičnih koncertih v živo, na katerih ne manjka odrskih skokov in akrobacij niti množičnega nazdravljanja s publiko. Z gotovostjo lahko rečemo, da skupina velja za eno najbolj vročih in udarnih rock skupin v Sloveniji, o čemer pričajo številni koncerti doma in v tujini, 1 milijon ogledov videospota Irish Rover na YouTubu, 5 milijonov predvajanj in 60.000 rednih mesečnih poslušalcev na Spotify pa skupino uvršča med najbolj predvajane slovenske glasbene izvajalce.

Happy Ol’ McWeasel so v dekadi obstoja na japonskem trgu pod okriljem glasbene trgovinske hiše The Tower Records in založbe Uncle Owen Records Utd izdali dva albuma – leta 2012 »No Offence«, leta 2015 pa »Heard Ya Say!«, kaj kmalu pa fantje napovedujejo tudi nov album.

Uspehov pa ne nizajo le na odrih temveč tudi v svetu filma. Leta 2014 je hollywoodski studio Century Fox za CBS-ovo TV serijo »The Crazy Ones«, v kateri glavni vlogi igrata Robin Williams in Sarah Michelle Gellar, kot soundtrack uporabil njihovo priredbo tradicionalne irske pesmi “Danny Boy”.

Music policy: folk punk rock

Vstopnina: 11 € (Early Bird), 13 € v predprodaji, 15 € na dan koncerta

Režim: PCT

*v primeru dežja se prireditev prestavi!