JEGULJA & 7AM

JEGULJA & 7AM

Gala hala - letni oder, Metelkova

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,
To tag yourself at events, you have to be logged in!


Moonlee Records & Channel Zero predstavljata:
JEGULJA
7AM

Z združenimi močmi Moonlee Records in Channel Zero bomo v poletno vročino letnega vrta Gale Hale zarezali z dvojno dozo DIY samosvojosti. Na koncertne odre se vrača slovensko-nemška post-punk naveza 7AM, ki bo oder razbelila pred izmuzljivimi domačimi stoner-rock posebneži Jegulja.

JEGULJA
Jegulja je čudaški DIY stoner rock trio, v osnovi nastal iz članov bendov Uroš, Carnaval in Lene Kosti. Stalna člana sta kitarista Jure Gašper in Jan Kozel, na bobnih pa trenutno brez večjih zamer vztraja šesti bobnar benda Jure Kolšek. Jegulja je v letu 2020 končala svoj drugi album Exit Sandman. Prvi album Darkest Light je bil leta 2017 na 24ur.com izbran za slovenski naj album leta. Jegulja ima za sabo osem let delovanja in okoli dvesto koncertov po klubih in festivalih na Češkem, Madžarskem, v Ukrajini, Nemčiji, Avstriji, Italiji, Sloveniji in na Hrvaškem. Jegulja je bila predvozač bendov Kvelertak, Yawning Man, Philm Davea Lombarda, Nebula, Stoner Kebab, Lambda, Suzi Soprano, Britof in Omega Sun.

7AM
Slovensko-nemška DIY post-punk naveza 7am, ki je v predkoronskih časih v okviru samoorganiziranih enomesečnih turnej preigrala celotno Evropo, se vrača na ljubljanske odre. Duo je nase prvič resno opozoril v okviru Klubskega maratona 2017, kasneje pa še z nastopi ob nizozemskih predstavnikih legendarne založbe Sub Pop The Homesick, na uglednem domačem festivalu Ment in nazadnje na hvarskem Tam Tam Festivalu, ki slovi po tem, da na njem vsako leto nastopi cvetober balkanskega glasbenega podtalja. Spalnično-garažni DIY punk s sanjavo kvaliteto za zbujene glave!

Music policy: stoner/sludge/post metal

Vstopnina: 10 €

Režim: PCT (prosimo, prinesite potrdila s sabo!)

*v primeru dežja bo prireditev potekala v dvorani!

Fb dogodek >>