Snuff

Snuff

Gala Hala, Metelkova

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,




To tag yourself at events, you have to be logged in!


SNUFF (VB)
VENOMOUS PINKS (ZDA)
THE RUMPERTS (A)

Snuff je britanska punk rock skupina, ustanovljena v Hendonu leta 1986. Prvotna postava je bila Duncan Redmonds na bobnih in vokalu, Simon Wells na kitari in vokalu ter Andy Crighton na basu, Dave Redmonds pa je bil dodan v postavitev na pozavno pred izidom Flibbiddydibbiddydob.
Snuff so svoj material izdali prek različnih neodvisnih založb, vključno z lastnimi, 10past12records, pa tudi na Fat Wreck Chords, založbi Fat Mike iz NOFX.
Septembra 2019 so Snuff pri založbi Fat Wreck Chords izdali nov album, There A Lot of It About, posnet leta 2018, maja 2020 pa tudi novi EP, The Wrath of Thoth.

Če bi se člani Bikini Kill in TSOL glasbeno spopadli v filmu Russa Myerja, bi zvočni posnetek, ki bi podlagal sceno, orkestrirale The Venomous Pinks. Ženski trio, ki prihaja iz Mese v Arizoni, ustvarja nenavaden, edinstveno zasvojen in direkten punk zvok, ki v trenutku tako zaboli dušo, da si ne moreš želeti več.

The Rumperts so nastali leta 2019 in so si hitro in ne tako tiho ustvarili ime s svojimi neusmiljenimi nastopi v živo, z opisi, kot je “avstrijska jezna skupina”. Hitro poslušanje njihovega prvega albuma Escapism bo to potrdilo – 9 žlahtnih skladb brez zadrževanja pravi punk rock maniri. Če ste že slišali že izdane single Hangman, Opiod Boogie, Escapism in Volcano Of Hell, boste razumeli, zakaj so The Rumperts toliko več kot le moška ženska skupina!

Vstopnina:
15,00 EUR Early Bird
17,00 EUR v predprodaji
20,00 EUR na dan koncerta

Spletna prodaja: mojekarte.si

FB event