od:vod

od:vod

Gala Hala, Metelkova

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,




To tag yourself at events, you have to be logged in!


Pierro
Akaj

Vabimo vas na prvo ekskurzijo v globine elektronike leta 2023!

Z dolgimi seti se bosta predstavila bruseljski specialist pozabljenih plat Pierro ter Akaj, ki bo po selitvi v Berlin prvič spet nastopil na domači grudi.

Pierro je globoko zakoreninjen v bruseljski underground sceni in je soustanovitelj kolektiva Combine. Od prvih uživancij v rejvu do njegove neomejene strasti za iskanje unikatnih vinilk, je Pierrota vedno fasciniral podzemni duh, povezan z elektronsko glasbo. Zanj je glasba, ki jo predstavlja ljudem, ustvarjanje določenega občutka, ki je pod vplivom 80. in 90. let prejšnjega stoletja.

Akaj je talentirani enaindvajsetletni producent in DJ ter lastnik založbe Origin. Je član kolektiva Rite of Passage in nedvomno sodi med mlade upe slovenske elektronike. Kljub svoji mladosti je nanizal že 5 solo EPjev, sproduciral je našo zadnjo vinilko PHI010 ter se z različnimi aliasi pojavil na več VA kompilacijah, med drugim tudi na PHI008. Jaka producira in suka brez žanrskih omejitev. Neumorni entuziast zvoka, ki disciplinirano pili svoje tehnično znanje v studiju in intuitivno na plesiščih.

Music policy: house/techno/electro

Vstopnina: 10 €