KAVČ FESTIVAL 2023

KAVČ FESTIVAL 2023

Gala Hala, Metelkova

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,




To tag yourself at events, you have to be logged in!


KAVČ FESTIVAL 2023

KIKI (SI)
BALKALAR (SI)
JEBOTON (HR)
+ open stage

Sobotni večer 8. mednarodnega Kavč Festivala predstavlja koncept glasbenega knajpanja, na vzporedno zaporednih koncertih v sosednjih klubih Gala Hala in Channel 0.

Kiki (SI) je čarovnica intimnih pripovedk. Glasbeni napoj melanholičnega popa in folka uroči z napevi za zaklinjanje resničnosti. Kikin zavajajoče mehak vokal razkrije temačnejše motive iz avtoričinega notranjega sveta in njena vsakodnevna srhljiva opažanja. Posledica čarovniškega izkustva pa vendarle ni obup, temveč vrsta malih katarz.

Balkalar (HR) je etno zasedba iz Zagreba s preprosto filozofijo: svoboda, ljubezen, rakija, ples, pesem in slavljenje življenja. Z mešanico glasbe z vsega Balkana v lastnih edinstvenih in evforičnih aranžmajih vas bodo sigurno spravili na noge. Z Balkalar bomo zaplesali ob različnih makedonskih, srbskih, hrvaških in bosanskih ritmih. Zasedba si prizadeva ohraniti živo tradicionalno glasbo Balkana in ji dati nov, živ pridih.

JeboTon (HR) je kolektiv zagrebških skupin in deluje že od leta 2009. Prazna Lepinja, Lobotomija, Spremiste, Trophy Jump, Porto Morto, Antidepresiv in Sfumato so le nekatere od zasedb, ki delujejo ali so delovale v okviru tega kolektiva. Ansambel JeboTon je stranski produkt kolektiva, ki izvaja pesmi omenjenih skupin v akustičnih aranžmajih. Nastal je z namenom promocije njihovih pesmi, medtem pa je postal eden najbolj priljubljenih članov kolektiva, ki ima za sabo veliko uličnih in klubskih nastopov, en studijski in en live album.

Koncertom sledi bum bum jam!

Organizacija: KUD Plavajoči GradTeatro Matita in MCLU Koper

Music policy: creepy folk-pop/etno gypsy balkan ska/etno jam

Vstopnina: 8 € pred polnočjo, 10 € po polnoči (Channel Zero & Gala hala)

Fb dogodek >>