REPETITOR (SRB) & LELEE (SI)

REPETITOR (SRB) & LELEE (SI)

Gala Hala, Metelkova

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,




To tag yourself at events, you have to be logged in!


Moonlee Records predstavlja koncert:
REPETITOR (SRB)
LELEE (SI)

Beograjska garažno-rockerska eksplozija Repetitor se ponovno vrača v Ljubljano, kjer bodo v četrtek, 1. junija na letnem vrtu Gala Hale na Metelkovi v družbi domačih Lelee uprizorili še eno koncertno poslastico. Brezkompromisna in neukročena koncertna adrenalinska bomba.

Repetitor tudi po 15 letih delovanja, štirih dolgometražnih albumih ter neštetih koncertih nastopih ostajajo sinonim za umazan balkanski seksapil, nekontrolirano odrsko besnenje in telo parajoče zvočne šuse, ki delujejo kot poživljajoča brca v rit. So popkulturno tkivo naše postjugoslovanske realnosti, ki povezuje generacije jugorocka in aktualne balkanske kitarske kreativnosti, ter predvsem zvočna velesila, ki premika množice širom Balkana in Evrope. Po praktično razprodani lanski koncertni raspaljotki v veliki dvorani Kina Šiške se Repetitor vračajo na zunanji oder Gala Hale, kjer bo njihov ekspresiven, strasten in gromoglasni garažni koncertni nastop prišel še bolj do izraza.

Predvozači bo razigrani domači indie-rock/post-punk četverec Lelee, ki so prav tako varovanci domači založbe Moonlee Records. Lelee so mojstri spevnega indie pesmopisja z občutkom za popovsko dostopnost, ki z lahkoto servirajo hitro zapomnljive refrene in vedre, včasih nostalgične in mestoma tudi bolj srborite melodije, prikrojene za dolge avtocestne eskapade in poletna pohajkovanja.

Fb dogodek >>

 

- 18 EUR - predprodaja (preko spleta in na prodajnih mestih v sistemu mojekarte.si - https://bit.ly/repetitor-galahala)
- 22 EUR - na dan koncerta
Število vstopnic je omejeno!