CLOUDSURFERS (NIZOZEMSKA)

CLOUDSURFERS (NIZOZEMSKA)

Gala hala - letni oder, Metelkova

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,




To tag yourself at events, you have to be logged in!


CLOUDSURFERS je sveža nizozemska must-see atrakcija za vse fene pristnega garažnega rocka. ”King Gizzardi iz Nijmegena” so štartali komaj leta 2019, a zgleda tudi koronakriza ni mogla ustavit riffanja njihovih umazanih kitar – že leta 2021 so izdali uspešen debitantski album Don’t Know What Hit Me, na krilih katerega so se uspeli prebiti do večjih nizozemskih festivalov (Paaspop, Eurosonic), ter do številnih zavidljivih turnej po Evropi. V okviru poletne evropske turneje, na poti na TAM TAM Festival, se ustavijo tudi v Gali.

Bend poleg dveh surovih kitar, basistke ter vpijajočih vokalov, poganja ritem sekcija dveh bobnarjev, ki ga unisono šopata, kot da sta se rodila z metronomom. Z naslovi komadov, kot so Hobo Jojo, Cheap Cocaine, Pancreas Infection in Contradicting Medication vemo kaj pričakovati – moshpit ob prvi noti in nič manj!

Ob kratkih pavzah med nenehnimi živi nastopi so uspeli posneti že nov album, katerega izid je planiran še v letošnjem letu. Zmiksal ga je menda Michael Badger iz Melbournea, ki je med drugim že produciral in miksal plate za King Gizzard in druge podobne avstralske bende. Odlična priložnost, da ujameš kak nov komad v živo še preden izide.

Pridi crowdsurfat na CLOUDSURFERS!

Music policy: garage rock/punk/psych

Vstopnina: 10 €

*V primeru slabega vremena bo koncert potekal v dvorani