KIWI FLASH (SI), BEFORE TIME (SI) + ECHOES (SI) @ Letni vrt

KIWI FLASH (SI), BEFORE TIME (SI) + ECHOES (SI) @ Letni vrt

Gala hala - letni oder, Metelkova

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,




To tag yourself at events, you have to be logged in!


KIWI FLASH (SI)
BEFORE TIME (SI)
ECHOES (SI)

Večer novoizdanih albumov Before Time in Kiwi Flash + Echoes

Oder smo rezervirali za 3 mlade, nadebudne glasbene zasedbe in sicer kamniške Echoes, katerih glasbo je težko opredeliti, saj sega vse od noisa do različnih derivatov rocka in psihadelije ter ljubljanske Kiwi Flash in prav tako kamniške Before Time, oboje z novimi izdajami, ki jih trenutno promovirajo.

Kiwi Flash se po dvoletnem premoru s prvencem vračajo na sceno. Z izjemo nekaj koncertov so se od časa korone, ki jim je presekala pot, poglobili v svoj neizdani material in poskrbeli, da v najboljši luči prodre v svet. Pri tem jim je pomagal producent Peter Penko, ki je glasbi dodal nov pogled in pomagal, da je konkretno “zadihala”. Rodila se je Kapsula, plošča, na kateri najdemo različne elemente glasbe, vse od rocka, funka, psihadelije do težjih rifov, začinjena s spontanimi, nezahtevnimi besedili, v katerih se vseeno skriva globlji pomen. Nekdanji zmagovalci Špil lige so se kljub začetnemu nezavidljivemu povprečju 0,75 komada na leto uspešno sestavili, tako mentalno kot glasbeno, in kot sami pravijo, jim gre lahko pot le še navzgor.

Tretja zasedba je Before Time, ki smo jih letos že gostili, pa jih z veseljem še enkrat – kamniška indie pop – rock zasedba, ki se poskuša izogibati smernicam in ustvarjati predvsem komade, ki so produkt njihovih trenutnih notranjih občutij, kot tudi preslikav iz okolice. Uspešno lovijo nov, svež urban zvok in legitimno nadaljujejo novi val slovenskega indie-ja. Glasba je poslušljiva, a obenem poskuša odstopati od novodobne pop norme. Trenutno promovirajo svoj novoizdani album OMNI, ki je je odraz triletnega ustvarjanja in razvijanja idej ter novega zvoka. Čuti se vpliv funka, psihedeličnega rocka in punka, pomešanih z energičnimi ritmi in mladostno energijo.

Music policy: indie/rock/funk/psihadelični rock

Vstopnina: 13 €

*V primeru slabega vremena bo prireditev potekala v dvorani

Fb dogodek >>