ASTRID- (SI)

ASTRID- (SI)

Gala Hala, Metelkova

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,




To tag yourself at events, you have to be logged in!


ASTRID- (SI)

Astrid- prihaja na Letni vrt Gala hale – to bo njen drugi ever nastop z live bandom, prvi po letošnjem MENT-u!

Za imenom Astrid- se skriva Astrid Ana Kljun, slovenska alternativna pop izvajalka, sicer akademsko izobražena harfistka in vokalistka. Prvič se je javnosti predstavila leta 2019 s skladbo Coconut, kateri sta sledile še Sing to me in Črno pero. Tem prvim popovskim zvočnim nastavkom je sledil stilski preobrat, odkar od leta 2022 sodeluje s producentom Tomažem Zupančičem (MRFY). S skladbami Stanovanje, Tel Aviv, DEVOJKEKostarika in Hey, Julie, sta se Astrid in Tomaž usmerila bolj proti trip-hopu in alternativni, art pop glasbi, kjer ne manjka tudi ambientalnih momentov. Astrid je za večino skladb režirala in producirala tudi videospote.

V mesecu juniju bo izdala EP Triptich, v novembru pa z zasedbo planirajo izdajo dolgometražnega prvenca. Julija bodo ravno v studiu snemali omenjeni album, in direkt po studiu uletijo v… Gala Halo, kakopak!

V začetku letošnjega leta je projekt prerasel duo format in postal proper live bend, trenutno v obliki kvarteta, ki ga sestavljajo: Astrid na vokalu in harfi, Tomaž na sintih in basu ter David Nik Lipovac (Pantaloons) na bobnih in Luka Flegar (Haiku Garden) na kitari. Naredi ušesom uslugo in pridi počekirat, kako zvočno bogati in producentsko izpiljeni komadi Astrid- zvenijo v živo v bendovskem formatu.

Music policy: alternative pop/triphop

Vstopnina: 10 €

*V primeru slabega vremena bo prireditev potekala v dvorani

Fb dogodek >>