MOONLIGHT SKY | CON FUSION + Walla P (Kanada), Rekordman (SI)

MOONLIGHT SKY | CON FUSION + Walla P (Kanada), Rekordman (SI)

Gala Hala, Metelkova

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,
To tag yourself at events, you have to be logged in!


MOONLIGHT SKY | CON FUSION
Walla P (Kanada), Rekordman (SI)

Moonlight Sky, slovenska fusion senzacija, umetelno združuje jazz, rock in balkanske ritme v privlačno glasbeno tapiserijo. Zasedba, ki jo sestavljajo štirje izjemno nadarjeni glasbeniki, ustvarja harmonično zlitje žanrov.

Kitarist MIHA PETRIC, so-avtor glasbe skupine, je tudi plodovit skladatelj, ki si je za svoje delo prislužil priznanja v različnih ansamblih, gledališču in filmu. Vlogo glasbenega soavtorja v glasbeni skupini na basu zastopa virtuoz JANEZ MODER. Leta 2009 se je zasedbi pridružil bobnar ŽIGA KOŽAR, znan po svoji vsestranskosti, ki je njihov zvok prepojil z dinamičnimi ritmi. Triu se leta 2015 pridruži pianist JAN SEVER, ki s klasično virtuoznostjo in klaviatursko umetnostjo prispeva k razvijajočemu se slogu skupine.

V letu 2021 je Moonlight Sky sodeloval z BIG BANDOM RTV Slovenija, rezultati pa so bili televizijski koncert, radijski nastop, studijsko snemanje in promocijski koncert.

Leta 2023 predstavijo svoj peti album, “CON FUSION”, s katerim obljubljajo nepozaben nastop. Kot najstarejši Fusion Band v Sloveniji Moonlight Sky še naprej osvaja občinstvo in slavi brezčasno privlačnost njihove glasbene fuzije.

Za razplesavanje po koncertu bosta poskrbela kanadski DJ Walla P ter stari znanec najrazličnejših odrov, Rekordman. Walla P je ustanovitelj Voyage Funkastique, svetovno znane znamke in eden izmed modernih DJ funk ambasadorjev, ki uspešno gradi mostove med modernim funkom ter boogiejem, discom in funkom poznih 70ih ter zgodnjih 80ih. Za gramofoni se mu bo pridružil Rekordman, ki pravi, da lahko pričakujete njegov jagodni izbor plesne klubske glasbe.

Music policy: jazz/rock/balkan/etno + funk/boogie/fusion (after)

Vstopnina: 15 €