LJUBLJANJAH VIBES REGGAE PARTY

LJUBLJANJAH VIBES REGGAE PARTY

Gala Hala, Metelkova

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,




To tag yourself at events, you have to be logged in!


LJUBLJANJAH VIBES REGGAE PARTY

Max RubaDub (CH)
Haris Pilton
Greg Even
Ohoroho
LionShine
Dj L.T.
+ Sunraa

Razveselite se, ljudje, prihaja obdobje zanimivih dogodkov in tudi LjubljanJah Vibes letos pripravlja nekaj finega, kjer bomo rajali do jutra!

Na začetku boste lahko slišali DJ L.T.-ja v briljantni preobleki, kjer vam bo stregel svojo produkcijo v zmiksani kombinaciji z najlepšimi reggae komadi tega sveta. Zato ne zamujat, ta večer bomo prehodili veliko korakov!

Naslednji artist je Greg Even, ki je že v svoji mladosti našel občudovanje mnogih vokalistov, ki so mu pri njegovi poti ponudili glas. Če o njemu ne veste veliko, si poslušajte njegov mojstrski mix, ki ga ima na Soundcloudu.

Za Greg Evenom bo kontrolo prevzel Haris Pilton, ki ga vsi stari mački že zelo dobro poznate, mlajši pa ga bodo brez problema v hipu vzljubili. Predlagamo seveda poslušanje njegove produkcije, v edukacijske namene pa je obvezno čtivo tudi njegov Yugoslavia Reggae mix (1977 – 1991).

Ohoroho bo tokrat sukal plošče in digitalno selekcijo reggae ritmov ter razplesal množico, preden nastopi glavni gost. Iz Švice namreč prileti velemojster dancehall/reggae mashupov, ki ga poznamo pod imenom Max RubaDub. Vsi navdušenci jamajškega dancehalla boste tako prišli na svoj račun, vendar se moramo vsi zavedati, da bo celoten večer potekal precej v reggae vajbu, tako da bo vzdušje predvsem Irie!

Za Max RubaDubom bo kontrolo na mikserju prevzel LionShine in postregel po ragga jungle izboru, na koncu se mu bo pridružil DJ L.T., na dogodku pa bomo imeli tudi “top of the top” plesalko Sunraa, ki vas bo na odru inspirirala za plesne korake.

Music policy: reggae/dancehall/rub a dub/dub

Vstopnina: 10 € predprodaji (Gala hala na dogodkih), 13 € do 23h, 15 € kasneje