HOLY WAVE (ZDA)

HOLY WAVE (ZDA)

Gala hala - letni oder, Metelkova

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,




To tag yourself at events, you have to be logged in!


HOLY WAVE (ZDA)
+ Dance the night away after

Če vsaj malo spremljate psihedelično rock sceno zadnjih 10 let je Holy Wave eden tistih bendov, ki jih v živo ne smete zamuditi. Prihajajo iz Austina v Teksasu in skupaj z bendom Ringo Deathstarr in podobnimi tvorijo srce lokalne underground psych-rock scene na založbi The Reverberation Appreciation Society, ki je zaslužna tudi za tamkajšnji sloviti Levitation Festival (ex- Austin Psych Fest).

Kot stalnico njihovega zvoka bi lahko izpostavili naefektirane in jangly kitare, lo-fi, a debel zvok bobna, trippy synthovske melodije, eterične vokale in razprostirajočo se zvočno krajino, v katero se boste potopili. Za njih je značilno tudi, da so vsi člani multiinštrumentalisti in v živo pogosto menjavajo inštrumente. V preteklosti so igrali na festivalih, kot so Dezert Daze in na turnejah podpirali Slowdive, Spiritualized, The Black Angels ipd.

Prvi njihov izid sega v leto 2013, od takrat pa so izdali 5 dolgometražnih albumov, nekaj EP-jev in živi album Levitation Sessions. V sklopu evropske turneje bodo predstavljali aktualni Five of Cups (2023), zagotovo pa bomo slišali tudi kaj starejšega materiala, vključno s prvim albumom Relax, ki se lahko pohvali z milijonskimi ogledi na YouTube-u.

Obvezna udeležba za vse psihedeličarje!

Po koncertu je plan se razplesat še ob najboljših alter komadih 70′, 80′ in 90′ na našem, po novem rednem, relaks večeru, Dance The Night Away.

Music policy: psych-rock + best of alternative music after party

Vstopnina: 12 €, 7 € after

Fb dogodek >>