KOČEVJE U LUBLAN

KOČEVJE U LUBLAN

Gala Hala, Metelkova

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,




To tag yourself at events, you have to be logged in!


KOČEVJE U LUBLAN

Nathuoriel x Miha Šmalcelj
Charlie Butter Fly
Sovrag
+ DJ Belik

Kočevje u Lublan je tradicionalni dogodek Kluba kočevskih študentov. Letošnji koktejl kočevske glasbe sestavljajo različna imena ter različni žanri.

Nathuoriel je glasbenica, ki ustvarja vokalno-ambientalno glasbo. Navdih črpa iz narave in inspiracije iz danega trenutka, občutja pretvarja v glasbeno zgodbo ali popotovanje, ki si ga lahko vsak interpretira sam. Njeno glasbo opisujejo kot filmsko, scenografsko, včasih srhljivo, včasih sproščujočo. Nabito s čustvi. Nathuoriel je domačinka Nataša Zamida, ki nam predstavi ne samo to, kako ona občuti glasbo, temveč tudi glasbo, ki jo navdihuje in jo gradi v to kar je. S pomočjo klavirja, morskega bobna in raznih ropotuljic nas popelje v čarobnost trenutka. Tokrat jo bo spremljal Miha Šmaljcelj. Njeni glasbi lahko prisluhnete na njenem Youtube kanalu pod psevdonimom Nathuoriel.

Skupina Charlie Butter Fly so navdušenci nad starim rockom in bluesom, večinoma pa ustvarjajo avtorsko glasbo. Leta 2014 so izdali plato “Še vedno živ”. Igrali so že na večih festivalih in klubih po Sloveniji (tudi v Srbiji in na Hrvaškem), zmagali na par natečajih, zdaj pa pišejo novo zgodbo. Nov material, novi komadi, nova podoba in ista ekipa.

Sovrag je metal zasedba iz Ljubljane, ki je nastala leta 2018. Leta 2021 so izdali prvi EP Tribute to Death, v letu 2023 pa dolgometražni prvenec Perfect Form from Chaos Born. Definirati in opredeliti Sovrag je nemogoče, kot je nemogoče na eni strani potešiti človekovo slo po agresiji in konfliktu ter na drugi strani željo po harmoniji, miru in radosti. Glasbeno bazira na old school zvokih 90. let, med melodic death, black in thrash stili.

Za after bo poskrbel Belik, mlad kočevski DJ, ki se z glasbo ukvarja zadnja 3 leta. Nastopal je v domačem okolju v sklopu festivala Žive ulice v Kočevju, popestril pa je tudi več študentskih žurov v Rožni dolini v Ljubljani. Njegova strast sta techno in hard techno, vendar uživa tudi v ritmih house-a. Tokrat se bo prvič predstavil na Metelkovi, v Gali Hali.

Music policy: blues/rock/etno/melodic death/black/trash/house/techno/hardtechno

Vstopnina: vstop prost za člane KLUKŠ, 5 € ostali

Fb dogodek >>