NIIA (ZDA)

NIIA (ZDA)

Gala Hala, Metelkova

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,




To tag yourself at events, you have to be logged in!


Concert date night: NIIA (ZDA)
Italostboys after

Če niste zagrabili za roge Valentinovega, kar ga večina naših obiskovalcev v povprečju verjetno ni, imate popravni izpit oz. drugo šanso, in sicer da se parkirate sami ali v dvoje na ekstra soulful, romantičen, lahkoten, lep in nežen koncert glasbenice, pianistke in izjemne vokalistke Niie, ki so se ji leta 2007 odprla vrata v svet glasbene industrije , ko se je skupaj z Akonom in Lil’ Waynom pojavila kot gostja na pesmi Wyclef Jeana»Sweetest Girl«.

Pri svojih 30+ letih ima za seboj ogromno turnej, gostovanj, projektov (kot recimo hommage soundtrackom v filmih James Bonda), nenazadnje tudi plošč. 2013 je v samozaložbi izdala svoj prvi singel, »Made for you«, za katerega ji je videospot (precej dark in ekspliciten) delal sam Tony Kaye (American History X). Za njim je prišlo še 5 albumov, lanskoletnega, z naslovom Bobby Deerfield, bo predstavljala tudi na našem odru. Po biografiji sodeč je vedno obkrožena z znanimi facami, hvalijo jo različne glasbene revije in inštitucije, čas pa je, da naše skrajno kritično občinstvo potrdi ali ovrže hype.

Po koncertu v ritmih ljubezni nadaljujeta Italostboys, znana po tem, da je na njunih žurih nemogoče ostat na miru in da se pleše od začetka do konca. Petek, ko se velja oglasit pri nas, skratka.

Music policy: future jazz/urban/soul/pop/italo/synth/disco/world

Vstopnina: 12 € z rezervacijo, 15 € na dan koncerta