PUSA ČAO RAGAZZI! VOL. 2

PUSA ČAO RAGAZZI! VOL. 2

Gala Hala, Metelkova

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,




To tag yourself at events, you have to be logged in!


PUSA ČAO RAGAZZI! VOL. 2

Na vrsti je druga edicija pusinih ragazzov!

Sunny Sun
Kovi
Val (PTČ)


Ker so boysi tut hudi, smo najjači. In ti spet vabljen/a si, da v etru kombinacije eklektičnih vibracij, ki bodo resonirale v prsnih koših hudih bejb in kjut modelov, razmečeš ude, odvržeš odvečno duševno prtljago in se prepustiš valovnim dolžinam ljubeče ljubljanske skupnosti. Štos in swag za zmere, pa brez zamere. No minority left behind, ker ‘we all must live together’.

Val je producent in umetnik, ki si delavnike, tekom ustvarjanja 2. albuma alternativnega lokalnega rap dvojca PTČ, nemalokrat pestri tudi s seti iz obsežnega nabora visoko kvalitetnih hip-hop, RnB, g-funk ter trap komadov. Freestyle v jedači, tokrat na meniju selekcija entrée special.

Kovi - zdaj že stari znanec domačih plesišč, se je za mešalko dolgo časa smukal v DJ tandemu Disco Durum. Na samostojni poti za zabavo skrbi na izbranih eventih, predvsem z Dulashom na ljubljanskih domačicah Kvalitat. Iz žanrsko bogate zaloge plošč in folderjev, v katerih prevladujejo derivati diska in housa iz vseh koncev sveta, nam bo serviral feel-good consommé, poln ljubavi in plesa.

Sunny Sun, nadarjen producent iz Ljubljane, čigar korenine segajo v Sirijo in na Hrvaško, skozi značilno mešanico hip-hopa in elektronike, vselej nadgrajuje svoj stil, ki prežet s soulom in funkom z lahkoto prenese tudi aranžmaje najtemnejšega elektra. Ljubezen in strast do raziskovanja novih zvokov sta ga nedvomno uvrstila med najbolj spoštovane glasbene ustvarjalce tako lokalnega kot tudi tujega alternativnega sodobnega glasbenega prostora. Tokrat nam bo postregel s sladico musiké iz pretežno orientalsko-arabskih in afro sestavin.

Se vidmo, Bouse Salam!

Music policy: hip-hop/R’n'B/baile/house/disco/electro/oriental/afro/funk

Vstopnina: 8 € do 23h, 10 € kasneje

Fb dogodek >>