BODY MOVEMENT

BODY MOVEMENT

Gala Hala, Metelkova

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$drzava_en

Filename: views/dogodek.php

Line Number: 82

Backtrace:

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/views/dogodek.php
Line: 82
Function: _error_handler

File: /var/www/clients/client1/web1/web/application/controllers/Napovednik.php
Line: 121
Function: view

File: /var/www/clients/client1/web1/web/index.php
Line: 292
Function: require_once

, Ljubljana,




To tag yourself at events, you have to be logged in!


BODY MOVEMENT
first edition

RYDEL (SI/NL)
TORULSSON (SI)
SKINAR (SI)


Vabljeni na nov serijal klubsko—plesnih dogodkov z imenom Body Movement, ki je namenjen širši publiki, ljubiteljem dobrega clubbinga, še posebej tistim, ki cenijo nekoliko bolj razvejan izbor plesne muzike. Trdno jedro sestavljata dolgoletna DJ-ja in prijatelja Torulsson in Skinar, trudili pa se bomo implementirati tudi zanimive goste, ki na svoj način prispevajo h kakovostnemu gibanju klubske plesne subkulture.

Tokrat kot gosta predstavljamo starega techno mačka Rydela. Na sceni je že več kot 15 let, v tem času pa je preizkušal različne zvrsti elektronske glasbe. Slovenija ga je navdušila, zato se je 2004 iz Amsterdama preselil v Ljubljano in osredotočil predvsem na house in techno glasbo. S svojim izborom glasbe in tehniko je navduševal množice tako na slovenski sceni kot izven meja. Nastopal je z znanimi imeni kot so Tiësto, Ian Carey, Redhead, Misjah, DarkRaver, Cave, Space DJz, Ed Real, Filterheadz, in se pojavil na večjih festivalih z Moby, Massive Attack, N.E.R.D, Kraftwerk ipd. Njegovo produkcijo je izdalo že več založb, npr. Subcult, Weapon Records, WHPH, Adult Rec idr.

Torulsson, znan kot glasbenik, producent in snovalec skupine TORUL, je kot DJ desetletja vrtel muziko na vseh formatih in nastopal v mnogih evropskih klubih. Pri izboru muzike stavi na unikaten, strasten pristop, ne loteva se ga enožanrsko, ampak bolj eklektično, z več svobode. V sicer izrazito plesno muziko kombinira zanimive treke različnih žanrov, vse med tehnom, houseom, indie danceom, acidom, elektroclashom in tudi čem bolj ekstravagantim. Torulsson je v svoji DJ karieri izdal tudi več ducatov vinilnih in digitalnih izdaj, predvsem pri mednarodnih založbah, kot so npr. Low Spirit (NEM), UCMG (NEM), Thule Musik (ISL), Matrix Musik (SI) ipd.

Kot tretjega predstavljamo Skinarja, velikega ljubitelja raznolike elektronike. Med drugim je bil prisoten v pionirski ekipi Umeka, zasedbi Mouse trap, ki uradno velja za Umekove začetke produkcije lastne glasbe, kjer je Skinar skrbel za tehnični aspekt produkcije. Zadnja leta se je kot DJ in selektor udejanjal v ekipi Wave Riders, ki so zabeležili prek osem sezon delovanja v Gala hali. Skinar je vseskozi zbiratelj zanimive in kakovostne elektronske muzike na vseh možnih formatih z izdatno in prostrano medžanrsko zbirko, ki sega desetletja nazaj.

Music policy: nu italo/electroclash/techno/neo acid/indie dance/electro/rave

Vstopnina: 10 € pred polnočjo, 12 € kasneje

Fb dogodek >>