EVOLUTION BEAT

Martin Krpan, Maribor, Slovenia




To tag yourself at events, you have to be logged in!


MASSIVE ELECTRONIC CLUB NIGHT EVENT
\r\nTECHNO FLOOR
\r\nDJ Blake Baxter, (Tresor Rec., Detroit, USA)
\r\nDJ Space DJ'z aka Ben Long, (Potential Rec., London, UK)
\r\nDJ Roberto Q. Ingram, (Inspiration Network, Germany-USA)
\r\nDJ Bloody-J (Interparty, SLO)
\r\nDJ Flis (Inspiration Team, SLO)
\r\nDJ Reaky (Psilon Empire, SLO)
\r\nMc Scream, SLO
\r\n
\r\nHOUSE FLOOR
\r\nDJ Aleksij, (House Spectrum, SLO)
\r\nDJ Happy-G, (Beat4People, SLO)
\r\nDJ Matis (Taotech, SLO)
\r\nDJ Vergi'D Angelo (House Deluxe Team, Psilon Empire, SLO)
\r\nOrganizacija Beat 4 People bo skušala pripomogniti k slovenski klubski elektronski glasbeni sceni s svojimi prihodnjimi večjimi partyji pod imenom Evolution Beat.
\r\n
\r\nNa Evolution Beat I pripravljamo izjemno pester program priznanih tujih, kakor tudi slovenskih DJ-jev in artistov. Party se bo odvijal na 2 floorih. Na techno flooru bomo lahko tokrat slišali zelo odmevnega Detroitskega DJ-ja Blake Baxter-ja ali drugače imenovanega "Prince of techno", ki je svojo kvaliteto že pokazal na lanskoletnem največjem slovenskem glasbenem elektronskem festivalu Meet Me 2, kjer je s svojim značilnim setom zelo navdušil slovensko kakor tudi Italijansko publiko. Ob njegovem nastopu nas bosta s še malo tršimi ritmi TECHNA na istem flooru zabavala nepogrešljiva Space DJ'z aka Ben Long in Roberto Q. Ingram, kakor tudi slovenski artisti DJ Flis, Bloody-J, Reaky in Mc Scream. Na HOUSE flooru pa bodo nastopili Aleksij, Happy-G, Matis in Vergy'D Angelo. Od velike ljubezni do elektronske glasbe smo pripadniki te kulture vedno zahajali v klube samo z eno in edino željo, ki je bila vedno ista: WE ALL WANT TO DANCE & ROCK DA HOUSE!
\r\n
\r\nDJ Blake Baxter, (Tresor Rec., Detroit, USA)
\r\nBlake Baxter je bil pionir in je še vedno eden najbolj znamenitih predstavnikov techna detroiškega asfalta, kar potrjuje tudi nagrada Detroit Dance Music Award za najboljšega techno DJ-ja v mestu. Svojo kariero je pričel že daljnega leta 1985, še pred legendarnima Derrickom Mayom in Kevinom Saundersonom, ter ga štejejo za začetnika detroiškega dance gibanja. Znan tudi kot 'Prince techna', se je rojeni Detroičan z glasbo ukvarjal že pred pričetkom dance gibanja. Več kot deset let je organiziral turneje in potoval skupaj z Derrickom Mayom, Jeffom Milsom, Kevinom Saundersonom in Underground Resistance, če naštejemo le najbolj znamenita imena. Pozneje se je Baxter povezal s Tresor Records v Berlinu in se izkazal kot eden najboljših in najbolj spoštovanih DJ-jev v hitro rastočem svetu underground techna v Nemčiji in Veliki Britaniji. Baxterjevo ozadje glasbenika pripomore k temu, da so njegovi nastopi in glasba nekaj posebnega, istočasno pa slovi kot eden tistih DJ-jev, ki s svojim funky techno slogom popolnoma obvladajo publiko in razpoloženje na plesišču. Baxterjev zvok je grob in neizprosen, torej popolnoma v slogu detroiškega undergrounda, vendar mu pravi pečat daje šele seksi in poduhovljena atmosfera, ki jo zna z mixom najrazličnejših plošč ustvariti na sebi poseben način. Njegovo glasbo v živo preprosto morate doživeti!
\r\n
\r\nDJ Space DJ'z aka Ben Long, (Potential Rec., London, UK)Svojo kariero je pričel z vrtenjem glasbe z The Orb in Primal Scream ter kmalu postal rezident DJ na Lost Parties v območju Londona, ki so bili organizirani na podlagi Detroit techno stila. Ben se tudi ponaša z lastno znamko za produkcijo glasbe, poimenovano 'Potential' in ima za seboj že uspešno kariero techno producenta. Pod znamko Potential so izšle že predelave številnih izvajalcev, kot so The Advent, Chris McCormick, Oliver Ho, Inigo Kennedy,
\r\nGaetek, Umek in Ade Fenton. Vendar Ben slovi tudi po svoji spretnosti vrtenja glasbe in pri njegovi hitrosti in spretnosti vrtenja mu le redkokateri DJ lahko seže do kolen. Njegove roke z bliskovito hitrostjo plešejo po gramofonih, vse kar naredi pri gramofonih pa naredi z dih-jemajočo tehniko. Njegov nastop je nedvomno eden tistih, ki je za ljubitelje techna tako balzam za ušesa, kot tudi
\r\npaša za oči.
\r\n
\r\nDJ Roberto Q. Ingram (Inspiration Network, Germany-USA)Ingram prihaja iz Združenih Držav Amerike, svojo kariero pa je pričel s plesnimi nastopi in gramofoni, ki so ga naposled potegnili v svoj svet. Njegov pestri nastop ga uvršča med najbolj priljubljene didžeje ta hip, zaradi česar se bodo tisti, ki enkrat prisostvujejo njegovemu nastopu, k njemu vedno vračali. Pričel je s Hip-Hop in R&B glasbo in v pičlih nekaj mesecih je dosegel takšen sloves, da so ga vabili vsi bližnji klubi, kot DJ pa je nastopal na zabavah slavnih, kot so Magic Johnson, Janet Jackson, Raquel Welch idr. Na turnejah po svetu se je naveličal enakega glasbenega sloga, ki ga dandanes uprizarja večina DJ-jev in je tako dobil željo izkusiti tudi druge glasbene zvrsti, jih spojiti in tako doseči nov zvok. Ingram je že nastopal v Sloveniji in pravi, da mu je vrtenje v deželi na sončni strani Alp zelo pri srcu, pri nas pa se večinoma odloča za SETE mešanice techno in funky-techno glasbe.
\r\n
\r\nEXTRAS:
\r\nColor Laser SHOW
\r\nGo-Go dancers
\r\nFirst 300 visitors get gift
\r\nFree CD's
\r\n
\r\n
\r\nAFTERHOUR:
\r\nTrance club, Križeva klet
\r\nStart: 08:00h (HOUSE SET)