SCRATCHING...WHAT IS ITč!!! vol.1

Gustaf, Pekarna, Maribor, Slovenia




To tag yourself at events, you have to be logged in!


Dj Beware (Hong Kong, Vienna), Dj Splinter(Hip Hop Virus), Dj Double B(Hip Hop Virus), b-boy skupina GRAVITY EXPERIMENTS(Maribor)


HIP HOP VIRUS predstavlja ciklus dogodkov na temo Scratching …what is itč!!!.
S temi dogodki bomo slovenski publiki poizkusili približati ustvarjanje glasbe z gramofoni in Dj-a kot takega predstaviti v luči glasbenika katerega glavni instrument so gramofoni in mešalna miza, ter črno zlato - vinyl-ne plošče, ki predstavljajo strune tega instrumenta.

Scratching…what is itč!!! Vol.1 predstavlja uvod v ta cikel, kjer bo kot "predjed" postrežen film "SCRATCH", ki vam bo razkril zgodovino in legende muziciranja z gramofoni. Glavni obrok vam bo postregel nihče drug kot "mojster kuhinje" iz Hong Hong-a, Dj BEWARE, ki se bo slovenski publiki predstavil ne le s klasičnim dj-setom!!! Za "sladico" bosta poskrbela dj-a iz domače "kuhinje" HIP HOP VIRUS, Dj Splinter in Dj Double B. Plesišče bo pikantno začinila mariborska b-boy skupina GRAVITY EXPERIMENTS.

Dj BEWARE aka Michael Ho rojen 1978 v Hong Kong-u je z dj-anjem začel leta 1998 in v svoji 5 letni karijeri dosegel zavidljive rezulatate: 2001, 2002, 2003 Technics DMC Hong Kong Champion in uvrstitev med prvih trinajst na svetovnem prvenstvu DMC v letih 2001 in 2002.

Njegov glasbeni spekter zajema soul, rock and reggae, hip hop in drum and bass.
Skupaj z njegovimi "skillsi" povzame samo esenco vsakega glasbenega stila in vse skupaj poslušalcu predstavi na navdušljiv in hkrati zabaven način!
Dj BEWARE sodi med samo svetovno špico na tekmovanjih (DMC, ITF Austria) in je še posebaj znan kot "party rocker", ki je med ostalim do sedaj nastopil v UK, Nemčiji, Švici, Austriji, Hong Kong-u in Španiji.

S svojimi dj skillsi je prepričal tudi nemškega reggae zvezdnika Patrice-a, ki ga je kot njegov dj spremljal na turneji, nastopal pa je tudi kot support dj za Souls of Mischief, 5 Deez; human beatboxer Killa Kela; turntablist legendo DJ Craze-a.
Pred karatkim je skomponiral glasbo za ABCDance Company (Festspielhaus St.Pölten), ter svojo kompozicijo v živo odigral z gramofoni skupaj na nastopu z Dance Company v Susan Dellal Center (Tel Aviv, Israel).

Trenutno živi na Dunaju in je rezident dj na najboljši avstrijski urban music oddaji "TRIBE VIBES", ki se oddaja na avstrijskem nacionalnem radiju FM4!!!