ELEGANZA ELETRONICA

Neznana lokacija, N/A, Slovenia




To tag yourself at events, you have to be logged in!


RUI DA SILVA
GUARAN
IAN F

skirt
skirt
uporabnik
2004-06-10 19:33:22
Absolutno pridemo,prej pa se en preparty na ksnmu pomolu, muska bo, pjaca tud ce boste kej okol hodil se prdruzte
anchyca^
anchyca^
uporabnik
2004-06-09 16:56:46
jaz tut pridem!! komej čakam
cirus-
cirus-
uporabnik
2004-06-04 22:38:22
To bo pa fulll žurka )))) jaz pridem!
Dezan
Dezan
uporabnik
2004-05-27 23:44:01
Eleganza Eletronicaâ„¢ praznuje 12. junija v Clubu Arcade , Bernardin, svojo prvo obletnico delovanja. Organizacija, ki je bila ustanovljena z namenom podpiranja in pospeÅ¡evanja elektronske glasbe (house in progressive) je organizirana booking agencija, katera zastopa in promovira svoje DJ-e na območju Srednje Evrope.

Poleg tega Eleganza Eletronicaâ„¢ na svojih spletnih straneh www.eleganza-eletronica.com nudi obiskovalcem bogat program in vrsto novic iz sveta elektronske glasbe.

Organizacija , ki se je v zadnjih mesecih posvetila izključno promociji in bookingu DJ-jev, je pod svoje okrilje pridobila Å¡e tri nove DJ-je. Nico De Ceglia iz Londona, Davidson Ospina iz NYC in Mark Brickman iz Miamija so se pridružili že ustaljenima DJ- jema, Ianu F ter Crazy Lemon-u.




BIOGRAFIJA
Rui Da Silva je že dolgo let eden izmed najboljÅ¡ih dj-jev na Portugalskem in v njegovi okolici. Njegovo ime je sinonim za kakovostno dance glasbo. Že od leta 2000, ko je izÅ¡la njegova prva skladba "Touch me", velja za enega izmed najboljÅ¡ih DJ-jev na svetu s področja tribal in progressive house glasbe.


Njegovi začetki so bili najprej manjÅ¡i eksperimenti. Po skromnih začetkih je s pomočjo elektronike oblikoval novo založbo »Kaos Records«, ki je zaradi Rueve odlične glasbe priÅ¡la na vrh "house gibanja". Hkrati mu je uspeh s "Kaosom" zagotovil svetovno popularnost, s katero je pridobil samozavest in skupaj z dobrim prijateljem, DJ Vibom, razvijeta projekt "Underground Sound of Lisbone".

Leta 1999 je zapustil Portugalsko z namenom, da se preizkusi Å¡e v londonski glasbeni industriji. Verjel je, da je London kraj dogajanja in ni potrebno omeniti, da je bila prestolnica navduÅ¡ena nad novincem.TolikÅ¡na priljubljenost ga je navdihnila, da je leta 2000 zasnoval "Kismet Records". "Kismet" je turÅ¡ka beseda za "izpopolnitev usode" in tako predstavlja izpopolnitev usode lastnika založbe, Ruia Da Silve. Zaradi ogromne Kismetove pribljubljenosti, ga podpirajo tudi ena izmed največjih imen klubske glasbene scene, med drugimi Danny Tenaglia, Sasha in John Digweed. Kismetov uspeh je Å¡e nadalje podkurila izdaja pesmi »Touch me«, ki sta jo pod imenom CocoDaSilva izdala Rui in njegov dober prijatelj Chris Coco. Ni potrebno omenjati, da je bila skladba takoj Å¡tevilka 1 na pop glasbenih lestvicah, bila je tudi ogromen »crossover« uspeh ter prejela Music Award za najboljÅ¡o pesem leta 2001.

Leta 2002 je Rui preživel ogromno časa v studiu in izpopolnjeval svoje veÅ¡čine. Za njim je vedno več povpraÅ¡evanja, zaradi česar večino časa potuje po celem svetu.

Veliko znanih glasbenikov je že sodelovalo z Ruiem zaradi njegovih odličnih sposobnosti za meÅ¡alno mizo. Med drugim je sodeloval z Dannyjem Tenaglio, Jennifer Lopez, Yoko Ono, itd. S slednjo je sodeloval pri pesmi "Walking on thin ice", ki je bila zadnja pesem, ki sta jo Yoko in John Lennon napisala, preden je bil John umorjen. Pesem je izÅ¡la spomladi 2003, istočasno kot Ruieva nova uspeÅ¡nica »Feel the Love«, katera je dosegla podoben uspeh kot "Touch me". Z drugimi besedami, Rui DaSilva je preplavil svet.