HEKSNFEST CERKNICA 2004

Neznana lokacija, N/A, Slovenia




To tag yourself at events, you have to be logged in!


HEKSNFEST CERKNICA 2004
Notranjski študentski klub

29.6.2004 – 3.7.2004


Poletje je čas toplih dni in noči, čas kratkih hlač, čas mladih in čas zabav. Tako se poleti po vseh koncih Slovenije, Evrope in sveta, zvrstijo številne športne, izobraževalne, kulturne in predvsem zabavne prireditve.
Letos smo se v Notranjskem študentskem klubu odločili, da po nekaj sušnih letih, tudi na našem koncu oživimo počitniško dogajanje, ki bi mladim ponudilo sprostitev, spoznavanje novih stvari in dobro zabavo. V ta namen smo zasnovali petdnevni festival HEKSNFEST Cerknica 2004, ki bo postal tradicionalni uvod v vsako poletje.
Neslaven konec Rock Butal je na Notranjskem pustil veliko praznino v počitniški ponudbi za mlade. Z novimi, svežimi močmi in idejami, bo Heks N Fest festival izobraževanja, športa, kulture in zabave, ki bo v naše kraje zopet prinesel svežino, ustvarjalnost, igrivost, veselje in najbolj bistveno prvino – mladost.
V petih dneh, in sicer od torka 29. 6. pa do sobote 3. 7., se bo zvrstilo več kot dvajset prireditev v obliki delavnic (bodypainting, barvanje majic), potopisnih predavanj (Janin Klemenčič), športnih srečanj (turnirji v malem nogometu, odbojki, namiznem tenisu, … ), literarnih večerov (Tomaž čelig: Lutke), gledaliških predstav (KD Menišija: Klopčič) okrogih miz (Prof. Zupan o narodni zavesti) in koncertov (The Stroj, D-fact, Srečna mladina, Zablujena generacija, Jazz z Igorjem bezgetom, Big band Cerknica, Trkaj, 6Pack čukur, … ). Glavni dogodki se bodo odvijali na igrišču pred osnovno šolo Notranjski odred, kjer bo postavljen tudi šotor.
Svoje športne sposobnosti boste lahko vsak dan okoli 15-ih pokazali na različnih turnirjih, ki jim bodo ob 17. uri sledile delavnice domačih društev. Večeri bodo namenjeni izobraževanju in kulturi, ljubiteljem glasbe vseh starosti pa bodo tople poletne noči polepšali zvoki različnih glasbenih zvrsti.
Igrivost, ki jo poskušamo ustvariti v našem kraju naj bi iz domov privabila čimveč ljudi in dala Cerknici pečat mladostnega in živahnega festivalskega kraja.
Ogled vseh prireditev bo brezplačen, le na športnih prireditvah bodo tekmovalci plačali simbolično prijavnino, ki bo nadomestilo za pijačo in malico. Prijavnina za kolektivne igre je 1000 sit na ekipo, za ostale pa 200 sit po osebi. Prijave sprejemamo na 031.80.79.42.

Tukaj pa je celoten program: http://www.karantanija.com/objave/HEKSNFESTPR.doc