EXTRAVAGANJA

Ambasada Gavioli, Izola, Slovenia




To tag yourself at events, you have to be logged in!


Dance lounge Central Event
Clubwear & Streetwear; LE COQ SPORTIF, TREND STATION KAOS
Underwear & Swimmig Suits; UNDERCOLORS OF BENETTON, PIEGE, MICROFILA
Bags and rucksacks; KIPLING, MANDARINA duck
Hair trends; hair&beauty by STEVO ,friz. atelje TIJERAS, TAMARA JANŽA team
Accessories; FOSSIL, SALOBIR, Tina Paynich
Young designers trend; ROLAPENE, TINA PAYNICH
Video wall performance; IoSUBSYSTEM


Vox- ex- machine: MC FLASHER


Fashion music: LEE BURRIDGE, JOE MONTANA, SPUTNIK
Styling: ŠPELA KOSELJ
Make-up: SAŠA
Cosmetics: PUPA
Hair Style: SALON MALI
Photography<img src=images/smilies/jazk.gif border=0 align=middle>ETER KREMŽAR – E fotoportal
Vox- ex- machine: MC FLASHER



X-Style by EXTRAVAGANJA



Po daljšem premoru Ambasada Gavioli svoja vrata ponovno odpira 24. junija s tradicionalno modno predstavitvijo, katere smo v prejšnjih petih letih bili vajeni v pozni pomladi ali zgodnji fazi poletnega obdobja. Letošnja modna prireditev poimenovana X-Style by EXTRAVAGANJA www.extravaganja.net bo v znamenju poletnih oblačil, ki bodo predstavljena ob odličnem izboru progressive house glasbe ambasadinih rezidentov ter osrednje zvezde večera Leeja Burridgea, predstavnika izredno popularne založbe Global Underground.


Klubski modni imidž je odvisen tako od posameznikov, kakor tudi od različnih glasbenih repertoarjev nastopajočih na klubskem dogodku. Na podlagi tega je Ambasada Gavioli prva nudila priložnost svojim obiskovalcem prikazati, obenem tudi na posreden način svetovati katere blagovne znamke in seveda kakšna oblačila, obutev in modni dodatki sodijo v trenutni sodobni modni izbor.
Podprt s številnimi mediji, kvalitetnimi modnimi hišami ter različnimi uveljavljenimi modnimi oblikovalci, porodil se je prvi slovenski klubski modni dogodek Fashion Globe Byte, ki je združeval moderno elektronsko glasbo z modnimi trendovskimi smernicami. Poleg izredno popularne popestritve večera, obiskovalci so imeli priložnost uživati še ob izboru glasbe ambasadinih rezidentov ter svetovnih zvezdnikov Paul van Dyka, Sandera Kleinenberga ter Satoshija Tomiieja na lanskoletnem novembrskem modnem dogodku Night Touch.
Letošnja prenovljena modna revija X-Style by EXTRAVAGANJA se bo odvijala na večjem plesišču Ambasade, kjer bo kraljevala progresivna in house glasba rezidenta Joea Montane in osrednjega zvezdnika večera, priznanega angleškega didžeja Leeja Burridgea. Na glasbeno pot se je podal leta '85, kot najstniški didžej na rojstnih in privatnih zabavah, porokah ter nenazadnje tudi na čudnih pogrebih. V obdobju razcveta angleškega acide housea, katerega je Lee najpogosteje vrtel, odločil se je zapustiti Dorset in preseliti v Hong Kong. Kasneje se je izkazalo, da njegova odločitev je bila več kot pravilna, saj sta se na isto pot podala tudi Sasha in Craig Richards, katerima se kasneje priključi in oblikuje skupino Tyrant. Po vrnitvi nazaj v Anglijo, torej po letu 1998 sta Craig in Lee pod imenom Tyrant izdala dve kompilaciji. Vsebovali sta mešanico progresiva, techy grooveov, deep housea in breaka. S kompilacijama sta dosegla med drugim še težko pričakovani ugled boljših svetovnih didžejev, nenazadnje tudi s strani Petea Tonga, ki je njuno prvo kompilacijo razglasil kar za album leta. Kljub rezidencam katere je Burridge imel v londonskem klubu Fabric in nothingamskem The Bomb, še zmeraj ni bil popolnoma zadovoljen. Hotel je več, zato se je odpravil na turnejo po Aziji, Argentini, Romuniji, Zda itd. Leta 2002 so ga bralci DJ Magazina izvolili za desetega najboljšega didžeja na svetu, vendar Lee se še vedno ukvarja s tem, kdo so preostalih devet didžejev pred njim in zakaj so boljši; le zakaj on ni na prvem mestu. Tipični Lee Burridge. Za sabo ima 18 let didžejevskih ter veliko producentskih izkušenj, zato ena najbolj pozitivnih njegovih je ta, da ve kaj obiskovalci pričakujejo oz. kaj zahtevajo od njega; on se vsekakor z vso močjo potrudi ter postreže le najboljše. Med najpomembnejše produkcije sodita omenjeni kompilaciji z naslovom Tyrant ter druge, kot so Metropolis, Deeper Shades, Global Underground – Nu:Breed itd.

Kot eden najpomembnejših predstavnikov založbe Global Underground, Lee Burridge je že uradno napovedal izid albuma 24:7, ki se bo zgodil jeseni, septembra.

Pndiuk
Pndiuk
uporabnik
2004-06-23 14:38:45
EX TRAVA GANJA
Bo kar zanimivo!
Dezan
Dezan
uporabnik
2004-06-19 14:25:24
Admission: 4.900 SIT
Admission with flyer until midnight: 3.400 SIT
The entrance until midnight is free for the person you come with (2 for 1).
Both have to show their flyers on the entrance.
Mathew
Mathew
uporabnik
2004-06-18 20:26:53
Huda scena glih takrt sm na morju, se da zgodit da pridem! Kok je pa vstopnina?
skirt
skirt
uporabnik
2004-06-17 18:04:52
freaky nismo usi za ¨težka gradbena dela¨ predvsem pa v AG odlicno sledijo trendom, vsaj kar se progressivne muske tice
anchyca^
anchyca^
uporabnik
2004-06-16 20:21:36
to pa zna biti zanimivo)
freaky
freaky
uporabnik
2004-06-16 17:04:19
mah......
pr ambasadi je problem to kr pičijo tok ta progressive house pa house!!!
ful bolÅ¡ bi blo če bi techno mel kt lipa naprimer!
ajd se vidmo na meet meju!!
Dezan
Dezan
uporabnik
2004-06-13 22:50:23
Popravek:
LEE BURRIDGE je album izdal Septembra 2003. Naslov je 24:7

Za flyerje pišite na: dejan.kodric@siol.net
skirt
skirt
uporabnik
2004-06-13 14:02:13
No tale zadna izjava v napovedniku je pa mal krepka,eni boste ze vedl zakaj!
P.R.
P.R.
organizator
2004-06-13 12:23:26
Za flyerje lahko pišete na mitja.zivko@email.si