ANDY FLETCHER

Ambasada Gavioli, Izola, Slovenia




To tag yourself at events, you have to be logged in!


ANDY FLETCHER from DEPECHE MODE
www.depeche-mode.com
www.toasthawaii.com

EDDY THE FISH aka EDDIE F
JOE MONTANA
ROBERT G ROY

The entrance until midnight is free for the person you come with (2 for 1).
Both have to show their flyers on the entrance.

E-mail Info: Send an SMS with your e-mail address to 00386 31 353 133 and you'll be better informed & updated.

Travel with: Taxi DIDO 080 1141, 00386 5 625 15 55

mrbrunyx
mrbrunyx
uporabnik
2004-09-11 17:50:15
komaj čakam...
Dezan
Dezan
uporabnik
2004-09-03 20:01:32
ja ti kar prinesi etui ker ga že res kar lep čas pogreÅ¡am )

.................................................

Zaključek poletne sezone v Ambasadi Gavioli se približuje, le ta pa se bo zgodil v okviru klasičnega elektro seta popularnega člana skupine Depeche Mode, Andyja Fletcherja, ki bo nastopil na drugem septembrskem sobotnem večeru, ob triu ambasadinih rezidentov Eddy the Fisha, Joea Montane in Robert G Roya.

ANDY FLETCHER
član popularne zasedbe Depeche Mode,se v zadnjih parih letih ob vlogi klaviaturista, pojavlja tudi v vlogi didžeja in menadžerja. Za sabo Å¡teje petindvajsetletno kariero v glasbeni industriji, zato ga lahko uvrstimo med ustanovitelje danaÅ¡njih modernih elektronskih zvokov.

Po izidu enajstega zapovrstnega albuma Exciter, skupine Depeche Mode, se je Andy, tako kot drugi člani skupine odločil, da se po končani turneji posveti drugim stvarem. Kljub temu bo ostal Å¡e vedno zvest skupini, le da bo tokrat nekoliko več časa namenjal didžejevstvu, ustanovitvi založbe in menadžerstvu. S temi cilji se je Andy podal novim zmagam naproti in kaj kmalu spoznal nekdanji članici skupine Technique, Kate in Sarah, s katerima začne sodelovati, to pa je pomenilo rojstvo skupine The Client. Po končanih demo posnetkih, Andy poskuÅ¡a prepričati lastnika založbe Mute Records, Daniela Millerja, k podpisu pogodbe za izdajo novo nastalih glasbenih produkcij. čeprav sta bila prijatelja že precej časa, saj sta se spoznala ob podpisu prve pogodbe z Depeche Modi leta '81, Daniel zavrača Andyjev zahtev in mu svetuje, da ustanovi svojo založbo. Po tej veliki odločitvi za Andyja, v zgodnjem obdobju leta 2002, nastane založba Toast Hawaii, ki je dobila ime po najljubÅ¡ih sendvičih članov Depeche Moda. The Client kmalu podpisuje pogodbo s Toast Hawaii na podoben način, kot Depeche Mode z Mute. Fletcher je poleg glasbenega talenta imel tudi jasne vizije glede projektov pri založbi, saj veliko poudarka je dajal pri racionalizaciji, ob tem pa dejal, da različne skupine pred izidom prvega albuma porabijo ogromno, pred tem pa sploh ne razmislijo kako kriti stroÅ¡ke, koliko jih bo in koliko zgoÅ¡čenk se bo sploh prodalo. Zaradi tega, veliko bandov se razpade Å¡e pred izidom prevega albuma, torej po nekaj izdanih singlih. O problematiki danaÅ¡njega množičnega kopiranja cd-jev in brezplačnega nalaganja glasbe preko internetnih portalov, Fletcher pravi: ''Dejstvo, da je vedno več nalaganja in kopiranja tvojih cd-jev pomeni, da postajaÅ¡ vedno bolj popularen. Vodstva založbo so o tej neustavljivi problematiki morala razmiÅ¡ljati Å¡e pred desetimi leti in ne danes, ko je že za vse prepozno ter se čuditi, kako si pri Napsterju in podobnih programih, kaj takega dovolijo.'' Pred kratkim je Andy objavil, da je med vsakotedenskimi stotinami demo posnetkov, ki čakajo na njegovi mizi na posluÅ¡anje, naÅ¡el enega obetavnega, skupine Legacy X. Najbrž Å¡e pred zaključkom leta 2004 bo izÅ¡el prvi singl te skupine na založbi Toast Hawaii. Andyjev urnik je zapolnjen ne samo z menadžerskimi in producentskimi obveznostmi, temveč tudi z didžejevskimi nastopi po Severni Ameriki in Evropi. Strast do didžejevstva ima že od tinejdžerskih let in pravi, da je nekoliko bolj zahtevno v primerjavi z nastopi z Depeche Modi, saj kot klaviaturist lahko narediÅ¡ napake med nastopom in se ne bo toliko opazila, medtem pa so pri didžejevstvu Å¡e najmanjÅ¡e napake zelo opazljive.

Dvanajsti album Depeche Modea lahko pričakujemo že naslednje leto, pred tem pa lahko uživamo ob skupnem druženju njihovega predstavnika Andyja Fletcherja, z ambasadinimi rezidenti na sobotnem večeru 11. septembra.
drhouse
drhouse
fotograf
2004-08-31 22:11:30
iii sm že tam.. dezan, prideÅ¡? mam Å¡e tvoj etui od očal, Å¡e od summer gatheringa
dojaja
dojaja
uporabnik
2004-08-31 16:43:58
up
tiny
tiny
uporabnik
2004-08-31 16:08:12
ma kdaj bo v gavioliu kej bolj pametnega?k je prov en kurac zadne čase,vsaj zame!!!!LP
Dezan
Dezan
uporabnik
2004-08-29 12:05:57
za flyerje pišite na: dejan.kodric@siol.net