Ghostface Killah

Cvetličarna, Ljubljana, Slovenia




To tag yourself at events, you have to be logged in!


Eden najbolj razvpitih in inovativnih Wu-Tang članov je tudi karizmatičen, provokativen in skrivnosten avtor štirih platinastih samostojnih albumov (Ironman, Supreme Clientele, Bulletproof Wallets, Pretty Toney) od katerih je večina dosegla platinasto naklado in ima posledično danes več albumov, ki veljajo za hiphop klasike kot ima večina raperjev singlov.

Njegov zadnji album Pretty Toney je na policah šele od aprila 2004 in je že postregel z dvema ultra hit singloma Tush z Missy Elliott in Run z Jadakissom - oba sta deležna izjemno visokofrekventne rotacije tako na MTVju kot tudi na ostalih glasbenih TV in radijskih postajah širom zemeljske oble.
Poleg tega je v zadnjem času zabeležil tudi dve izjemno odmevni sodelovanji s prvo damo r’n’b-ja, Beyonce, ter sodeloval na dveh hit singlih letošnjega poletja (z dekliško r’n’b skupino 411 na komadu On My Knees in Markom Ronsonom na komadu Ooh Wee.
Tu so seveda še hiphop klasike skupine Wu-Tang Clan ter sodelovanja z njegovimi Wu-kolegi na njihovih samostojnih projektih.

Na ekskluzivnem koncertu v Ljubljani ga bo spremljala njegova nova superskupina Theodore Unit, katere prvenec 718 je zunaj od avgusta, Ghostaface sam pa bo pred Evropsko turnejo poleg Linkin Park, Snoop Dogga, Korn in M.O.P eden headlinerjev ameriške Projekt Revolution turneje.


‘Ko repam, mi vidiš naravnost v srce. Repam najprej zase in šele potem za ljudi. Repanje je moja umetnost in vse kar zares potrebujem, je glasba. če imam pravo glasbo, lahko naredim vse.’
Ghostface Killah, Wu-Tang Clan

trina
trina
uporabnik
2004-09-17 10:35:11
lepo to!!!samo kolk pa bo karta???