Digital Dungeon Opening Night

K4, Ljubljana, Slovenia




To tag yourself at events, you have to be logged in!


Dungeon (tough, hypno dn'b):
Resonant Evil (Gain, G2, Cell - Anglija)
Markoman (K4, Illegal)
Josser (K4, Illegal)
Hose (Illegal)
Plankton (Illegal)

Visuals:
De:Kaos (K4)

Gas chamber (psy trance):
Cu (Audiodevilish, K4)
Naveen (Labs of perception, Audiodevilish, K4)

ILLEGAL KRU z velikim obžalovanjem obvešča cenjeno publiko, da današnje gostovanje TeeBeeja v ljubljanskem klubu K4, zaradi bolezni odpade. Ponujamo pa vam nadomestilo, za katerega smo prepričani, da je za ljubitelje temnih zvokov povsem enakovredno in dungeonovsko primerno - Resonant Evil, ki smo jih sicer planirali za decemberski event.

TeeBee je, po navedbah njegovega agenta, na ameriški turneji ob predstavljanju nove plošče The Legacy staknil pljučnico, ki se mu je sedaj ponovila. Z visoko temperaturo so potovanja zanj nevarna in ga zato ne bo v Ljubljano. Vseeno upamo, da se bo čim prej postavil na noge in enkrat le prišel do nas.



Namesto norveških barv bodo na odru štirke tako spet zastopane angleške - Resonant Evil. V originalni postavi gre za trio, ki ga sestavljajo Audio, Wrisk in Mackie – ki bo namesto Teebeeja otvoril naš prvi Digital Dungeon. Njegov težkoligaški, surov in trd slog zveni kot temačno industrijsko kotaljenje, ki se lansira v temo vesolja, tu in tam bliska; umirjenost lebdenja pa samo poudarja črnino, ki se razteza v njegovem zvočnem svetu.

Ustanovitelji založb Gain, G2 (na kateri je izdal svoj single tudi Markoman), Cell in pa bootleg založbe Camouflage, so pod imenom Resonant Evil najprej posneli komad Salamol za Renegade Hardware. Posadka je nedavno miksala disk Biological Warfare za založbo Outbreak, Mackie in Audio pa sta tvorca enega letošnjih najultimativnejših komadov na sceni sploh, Hooligans Anthem..

Predvidena odtvoritev Digital Dungeona se bo torej vseeno zgodila, ob Resonant Evil pa bodo zvočno podobo temnice sooblikovali DJ-ji ILLEGALa; Markoman, PlankTon, Hose in Josser.