SYNAPTIC BAR

K4, Ljubljana, Slovenia




To tag yourself at events, you have to be logged in!


Synaptic Bar:
Blasch (Zagorje Underground)
Vexx (Liquid Boutique)
Symann (K4, SynapticChill)
Waldemar Haszlakiewicz (SynapticChill)

Visuals:
vj707 (Kiberpipa, K4)

V sezoni 2004/05 Synapticchill ekipa znova odkriva področja glasbenega eksperimentalizma in ga vpleta v polja znanosti in mrežo obče umetnosti. Popotovanja od atmosferično- kinematične in instrumentalne glasbe, do “beat” hipnotično- plesno orientirane IDM elektronike!
Oktoberskega četrtka se bomo spominjali predoziranj vročih in vlažnih impulzov poletnih iger. Downtempo lounge s poudarkom na organsko instrumentalni melodiki. Igrivo in čutno, močno sedativno in notranje stimulativno.
Gost oktobrskega četrtka bo DJ Blasch. On bo prvi v konceptualni seriji uveljavljenih artistov, ki imajo v zbirki plošč še kaj drugega kot dancefloor elektroniko. Unikatni seti mnogih dj-ev se pričakujejo v Synaptic Baru! Blasch je na sceni že kar dekado, začel je s technom, trenutno pa gruva na soulfull house beat. Njegov alter ego vsekakor nadgrajuje ustaljene sete. Svoje lounge dražljaje bodo poleg njega pošiljali še Vexx iz Liquid Boutique ekipe in hišni Symann in Waldemar Haszlakiewicz..
Synaptic namen se izpolnjuje in nadgrajuje. V intimo človeka vnaša nov pogled prejemanja in doživljanja glasbe v kombinaciji z vizualnimi podobami, salonskim vzdušjem in ostalimi stimulansi čutov. Vpleta mehanistične vidike sprejemanja in dojemanja. Pričakujte več. “life through mediators”