AudioDevilish: DIGITAL TALK

K4, Ljubljana, Slovenia




To tag yourself at events, you have to be logged in!


~hitropokajoči psy-trance ritmi

Devilish room:
DIGITAL TALK (Acidance / Francija)
Zvuk (Audiodevilish, K4)
Naveen (LabsOfPerception, Audiodevilish, K4)
CU (Audiodevlish, K4)

Back room:
Nihil + Elvinter

Vizualije:
DEKAOS (K4)

Digital Talk, najsvetlejša zvezda na nebu temačnega psytrancea, sta Julien in Luc, mlada producenta iz Pariza, katerih zvočne čorbe in sample norije so prešejkale že cel planet in sta definitivno antibiotik za bolehno in že nekaj časa neizvirno psytrance kvantitativno masturbacijo tako imenovanih top ten playlist CDR gurujev, katerih copy-paste formula se je znašla v kozjem rogu repetitivnosti.
Že sam začetek, koncem prejšnjega stoletja,je njun; takrat s še enim članom; Droidsect projekt, izstrelil med smetano novega vala psy trancea z izdajo pri Absolumovi založbi 3d vision. Sound Droidsect se je navkljub agresivnosti in nešteto zvokovja prijel povsod in odprl vrata prenekateremu drznemu producentu ter odprl novo vejo holografične audio spiritualne izkušnje skozi trans ples.
Izdaje so se kljub odstopanju od že slišanega vrstile kot za stavo, Parivati, Nephilim, Apoxina, Acidance, Avatar. Prav tako so postali favoriti avantgarde psya v Indiji, na Japonskem, v Zda, Avstraliji, Braziliji, J Afriki,…povsod! Pritisk,ki je prišel z nenadnim potrdilom scene in je iz navadnih partyheadov naredil globalne zvezde psy scene in je seveda terjal davek ter botroval razpadu Droidsecta, nastal pa je nov, odločnejši in močnejši - Digital Talk - kombinacija njunih solo projektov The Crow in Mandukya. Založbe so se nekaj časa skoraj teple za njihov promo material, a odločitev je padla, da album izda grška dark trdnjava Acidance, kjer naj bi J. in L. delala družbo Parasense, Full Color, Neuromotor, Earthling, Biodegradable in kjer mastering dela mag teme, slovenski publiki znani Xenomorph. Cd *New Age Surf* je po težavnem letu prestrukturiranja in tehnoloških težav, letos končno priromal med nas in osvežil sceno z najnaprednejšimi posegi v zvočni produkciji psy dance glasbe.
Fanta se bosta pri nas predstavila z live actom, s katerim sta letos prekosila vse na Boom festivalu in obljubljamo vam nepozaben večer space pokavščine na vseh nivojih zaznavanja, tako zavestnega kot podzavestnega.
The prophets are here, let them bless you with the light of the Future!!!