Silvestrovanje Rimini 2005

Neznana lokacija, N/A, Slovenia




To tag yourself at events, you have to be logged in!


,,Pravi raj za tiste, ki se navdušujejo nad neskončnimi plažami, nočnim življenjem od mraka do zore…

30.12. 2004
Odhod avtobusa iz avtobusne postaje v Mlinski ulici ob 4.00 zjutraj. Vožnja mimo Celja in Ljubljane do mejnega prehoda Fernetiči. Po opravljenih mejnih formalnostih bomo nadaljevali pot do enega izmed večjih nakupovalnih centrov, kjer bomo imeli čas za malico ali nakupe. Sledila bo vožnja do žepne državice San Marino, kjer si bomo ogledali njene znamenitosti: vrata svetega Frančiška, trg Svobode, vladna palača, bazilika svetega Martina, trdnjava, obzidje… Prav tako bomo lahko kupovali po nižjih cenah. Namestili se bomo v hotel.. Zvečer zabava in priprava na zadnjo noč v letu. Priporočamo obisk Brasilian dance show party z večerjo.

31.12. 2004
Po ne prezgodnjem zajtrku se bomo odpeljali do centra Riminija. Ob prihodu si bomo najprej ogledali stari del mesta z Avgustovim slavolokom, Tiberijevim mostom, Piazza Cavour... Nekaj časa bomo namenili za kavo ali okrepčilo. Po želji obisk parka miniature v Viserbi, kjer so predstavljene vse znamenitosti Italije v malem. V hotel se bomo vrnili popoldan. Sledile bodo priprave na najdaljšo in najbolj čarobno noč v letu Priporočamo večerjo v tipični italijanski restavraciji. Polnoč bomo pričakali v eni izmed najbolj znanih diskotek v Riminiju. Diskoteka ima tri prostore; T house, House ter Hip hop in Rnb!
ZVEZDA VEčERA: GIGI D' AGOSTINO

1.1. 2005
Zajtrk. Prosto za počitek ali za nadaljevanje žura…. Popoldan povratek z vmesnimi postanki proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Cena : 27.900,00 SIT
Cena zajema:
- prevoz z visoko turističnim avtobusom
- ogled San Marina in starega dela mesta Rimini
- 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu (***) v dva, tri ali štiri posteljni sobi
- turistično spremljanje in organizacijo izleta









Fakultativa:
- večerja v italijanski restavraciji cca.18 eur
- dva vstopa v diskoteko s konzumacijo po eno pijačo ter hladnim bifejem za silvestrovo cca. 50 eur
- park miniature v Viserbi cca. 6 eur
- Brasilian dance party z večerjo (predjed, glavna jed, solata, sladica, 2dl. Vina in mineralna voda ) cca. 25 eur