Vstopnice za Red X-mas Party gredo za med, pozor pri nakupu!

Tokratni Red X-mas Party, ki bo vse oboževalce elektronske zabave navdušil v soboto, 15. decembra, bo poln presežnikov. Najbolj priljubljen didžej na svetu Armin van Buuren, največja trance legenda Ferry Corsten, najbolj vroča house atrakcija Dimitri Vegas & Like Mike in tokrat prvič še…continue reading

dogodki

Vstopnice za Red X-mas Party gredo za med, pozor pri nakupu!

Tokratni Red X-mas Party, ki bo vse oboževalce elektronske zabave navdušil v soboto, 15. decembra, bo poln presežnikov. Najbolj priljubljen didžej na svetu Armin van Buuren, največja trance legenda Ferry Corsten, najbolj vroča house atrakcija Dimitri Vegas & Like Mike in tokrat prvič še poseben plesni šov v velikanskih kozarcih ob odru. Ker so vstopnice za ta spektakel zelo vroča roba, so se na trgu že pojavili njihovi ponaredki, posamezniki pa se izdajajo za lažne promotorje in delijo neveljavne dopise, ki obljubljajo »brezplačne« VIP vstopnice.

Najbolj rdeč in najbolj pričakovan dogodek leta je očitno tudi vroča roba tudi na črnem trgu. Med kupci vstopnic se je namreč pojavila lažna skupina, ki »prodaja« neveljavne vstopnice ter vabi obiskovalce na dogodek. Organizator Black Pony Entertainment Group zatrjuje, da ni v nikakršni povezavi z osebami, ki predvsem po Primorskem delijo dopise o prostem vstopu na dogodek. Vsi, željni rdeče zabave bodite torej pozorni na »brezplačne« vstopnice ali sumljiva vabila, ki vam jih ponuja tretja oseba, za katero sumite, da ni v neposredni povezavi z organizatorjem. Kaj hitro se lahko zgodi, da boste zaradi iznajdljivih nepridipravov po nepotrebnem ostali pred vrati letošnjega rdečega spektakla. Ker bodo vse neveljavne vstopnice sankcionirane, bo organizator dogodka poskrbel za odčitavanje vstopnic pred vstopom na prizorišče, kar posledično pomeni, da kupcem ponarejenih vstopnic ter drugih vabil, ki niso uradna, vstop na zabavo ne bo omogočen.

Da na najbolj težko pričakovanem dogodku te sezone ne boste ostali pred polno dvorano, vam priporočamo, da vstopnice za vse segmente (parter, zeleni ring in VIP) kupujete le pri pooblaščenih prodajalcih: na spletni strani www.eventim.si oziroma na vseh Eventimovih prodajnih mestih, med katerimi so tudi vsi Petrolovi bencinski servisi. Vsako sumljivo ponudbo ali dopis pa lahko kadarkoli preverite pri organizatorju na www.redparty.eu.