Stadion Bežigrad se bo tresel v ritmih Red Summer Party-ja

Stadion Bežigrad se bo tresel v ritmih Red Summer Party-ja



08.05.2013


Na Stadion Bežigrad se spet vrača glasbena zabava – Stadion bo obarvan rdeče – Red Summer Party - največja in najboljša zabava ob zaključku šole prav na zadnji dan šolskega leta, 21.6.2013

 

Ljubljana, 7. maj 2013 – Black Pony je končno razkril težko pričakovano lokacijo letošnje vročice ob začetku poletja. Prenovljeni format Red Summer Party-ja bo letos v rdeče barve odel Bežigrajski stadion. Urbana zabava v prestolnici se bo začela pod modrim nebom in končala pod zvezdami, nato pa bo gibanje preplavilo celotno Ljubljano, saj bodo noč organizatorji podaljšali z uradnimi after party-ji v več ljubljanskih klubih. V petek, 21. junija, prihaja na sončno stran Alp frontman Swedish House Mafie – Axwell. Gigantu plesne glasbe pa se bosta pridružila še Ørjan Nilsen in egipčanski duo Aly&Fila ter ostali nastopajoči, ki jih bo organizator razkirv v emsecu maju. Veliki open air dogodek obeta bogato dnevno dogajanje in številne atrakcije, ki bodo že petič zapored upravičile sloves rdečih zabav kot najbolj dovršenih elektronskih zabav v Sloveniji.

Veliki open-air za popolno dobrodošlico poletju

Black Pony izpolnjuje lansko obljubo o ponovitvi rdečega poletnega spektakla, tokrat v nadgrajeni in podaljšani festivalski izvedbi na prostem, v vsakem vremenu. Rdeča norija se bo začela pod modrim nebom in končala pod zvezdami. Po končanem dogajanju na prostem pa bo rdeče gibanje preplavilo celotno Ljubljano, saj bodo noč organizatorji podaljšali z after party-ji v več ljubljanskih klubih, kjer se bo plesalo do jutra. Za vse obiskovalce Red Summer Party-ja bo vstop na after party-je prost oziroma z uradno vstopnico RSP. Letošnji poletni spektakel bo tako presegel ustaljene časovne okvire in zagotovil najdaljšo rdečo zabavo doslej.

 

Bežigrajski stadion se bo v petek, 21. junija, za en dan prelevil v pravo urbano središče sredi Ljubljane. Red Party bo še vedno ponujal najboljšo glasbeno poslastico in plesno vrelišče, hkrati pa bo predstavil tudi nove trende. V zasnovo prizorišča se vključuje elemente prostorsko razgibanih detajlov: rdeča bo še vedno krovna barva popolnega žurerskega ugodja, samo prizorišče pa bo opremljeno s simulacijami urbanega vzdušja. Tako bo na stadionu obiskovalce razvajala in hladila mestna plaža, že sicer dinamično glasbeno dogajanje pa bodo popestrile še zabavne lunapark atrakcije, plesni artisti in polno ostalih drobnih pozornosti za obiskovalce – vse v duhu evropskih prestolnic.  

Prihajajo Axwell, Ørjan Nilsen, Aly&Fila in ostala glasbena presenečenja

Osrednje ime letošnje zabave je brez dvoma Axwell, ki je postavil standarde v plesni glasbi in bil v zadnjih dveh letih za grammyja nominiran kar dvakrat. Frontman Swedish House Mafie, odmevne trojice DJ-jev, ki je leta 2011 podrla vse rekorde, nam bo ob začetku poletja serviral svežo porcijo plesnih bitov in tako bo Red Summer Party, skupaj z obiskovalci, odprl nov trend v plesni glasbi. Za zadovoljstvo privržencev trance melodij bodo poskrbeli trance didžeji. Množico bo ogreval evforičen duo Aly & Fila, egipčanska senzacija, ki se zelo hitro vzpenja na lestvici DJ Mag. Dvojec slovi po značilnem pozitivnem in lahkotnem zvoku, ki ga poznavalci primerjajo z imeni svetovnega kova kot so Armin Van Buuren, Paul Van Dyk in Ferry Corsten. Drugo trance ime je neustavljivi Ørjan Nilsen, ki s progresivnimi ritmi odločno osvaja največje svetovne metropole. Norveški producent in DJ zelo rad eksperimentira in v svojih setih raziskuje temnejše in trše zvoke, njegovi remiksi pa navdušujejo imena kot so Armin van Buuren, Ferry Corsten, Markus Schulz, Above & Beyond, Cosmic Gate in mnogi drugi svetovno znani didžeji.

 

Organizator obljublja še nekaj skritih adutov, ki jih bo oznanjal sproti na spletni strani www.redparty.eu. Že sedaj pa je nakazana posodobljena pot slovenskega Red Party formata, ki ostaja zvest najhitreje rastočemu glasbenemu žanru v zadnjih 20 letih - elektroniki.

 

 

Vstopnice že v redni prodaji

Cene vstopnic se gibljejo od 19 evrov za »early entry« vstopnico, 25 evrov za parter in 43 evrov za VIP izkušnjo, na voljo pa so na www.eventim.si in vseh prodajnih mestih Eventima. Več informacij? www.redparty.eu.