THE PRODIGY NA FESTIVALU EXIT!

THE PRODIGY NA FESTIVALU EXIT!



09.05.2013


12. julija bo prvič v zgodovini Exita potekal festival znotraj festivala. Warriors Dance festival, ki ga je v preteklih letih obiskalo več 100.000 ljudi na treh kontinentih, bodo otvorili ustanovitelji festivala Warriors Dance – skupina The Prodigy. Na odru se bodo zvrstili še DJ Fresh z live bendom, Feed Me, The Prototypes, Brookes Brothers, South Central in Eyesburn.

„Beograjski Warriors Dance Festival je bila izjemna izkušnja. Dobili smo na tisoče pisem fanov, ki so želeli, da festival zopet organiziramo v Srbiji in ni boljše možnosti, kot da to storimo v okviru Exita, enega od najbolj priznanih svetovnih glasbenih festivalov,“ so svoj vnovičen prihod na festival Exit komentirali člani skupine The Prodigy.

Znani so tudi že trije novi zvezdniki elektronske glasbe, ki bodo tresli Exitovo Dance Areno. Brezkompromisno moč techno zvokov bodo obiskovalcem predstavili: Gregor Tresher, Mathew Jonson in Jeff Mills, ki velja za enega prvih DJ-jev, ki je začel s tehniko miksanja glasbe na tri gramofone - običajno med nastopom v eni uri zamenja kar 70 plošč.

 

EXIT MATEMATIKA: 4 + 1 = 4! 

Bez dobre družbe ni pravega žura, zato zberite ekipo in določite srečneža, ki bo prejel brezplačno vstopnico za festival Exit. Do 31. maja namreč velja akcija – kupiš 4 in prejmeš 5 vstopnic. Da bo vse skupaj še bolj zanimivo – cela družba prejme brezplačno nastanitev v Exitovem glasbenem kampu!

Da bi bilo letošnje poletje res najboljše do zdaj, je za vsako družbo na voljo brezplačno bivanje v Exit kampu; mestu, ki bo središče sveta v času festivala. Preden julija odpotujete, se dobro naspite, saj bodo celodnevni žuri na Exit plaži nedvomno veliko bolj zanimivi kot dremanje v šotorih. Pohitite, saj je na voljo le omejeno število kompletov 4 + 1 = 4! Za nadaljnje “matematične” inštrukcije se obrnite na agencijo Supra Travel – Exitovo pooblaščeno prodajno mesto v Ljubljani.