EXIT SPET MED NAJBOLJŠIMI EVROPSKIMI FESTIVALI!

EXIT SPET MED NAJBOLJŠIMI EVROPSKIMI FESTIVALI!



22.05.2013


Vpliven medijski portal Euronews je v članku o vodilnih poletnih festivalskih destinacijah Exit uvrstil med 10 najboljših evropskih festivalov za letošnje leto. Na lestvici, na kateri so med drugimi tudi angleški Glastonbury, nemški Rock am Ring in madžarski Sziget si je Exit odlično 6. mesto prislužil z raznovrstnim glasbenim programom in Petrovaradinsko trdnjavo kot edinstveno festivalsko lokacijo. Več podrobnosti na:

http://www.euronews.com/2013/05/01/europes-biggest-summer-festivals/

 

ENODNEVNE VSTOPNICE PO PROMOCIJSKI CENI

Če nimate možnosti, da bi v odlični atmosferi in vrhunskih koncertih na Petrovaradinski trdnjavi uživali 5 dni skupaj, si zagotovite enodnevno vstopnico po super ugodni ceni – 24 evrov. Število cenovno ugodnih vstopnic je omejeno in ko bodo razprodane, bo cena enodnevnih vstopnic do začetka Exita znašala 29 evrov. V času trajanja festivala bo cena višja, zato je zdaj odlična priložnost, da si zagotovite svojo vstopnico na Exitovem pooblaščenem prodajnem mestu v Ljubljani, agenciji Supra Travel.

Poleg tega do 31. maja poteka akcija – kupiš 4 in prejmeš 5 vstopnic, družba pa prejme brezplačno nastanitev v Exitovem glasbenem kampu!