DAVID GUETTA NA EXITU!

DAVID GUETTA NA EXITU!



29.05.2013


David Guetta - najuspešnejši DJ in producent vseh časov, dobitnik dveh grammyjev in umetnik, čigar hiti imajo več kot 2 milijardi ogledov na internetu, na Dance Areni festivala Exit pripravlja spektakel, o katerem se bo še dolgo govorilo.

„David Guetta je v zadnjih nekaj letih prerasel okvirje DJ-evsta in postal eden najbolj popularnih izvajalcev na svetu. Njegovo letošnjo turnejo spremlja izjemna audio in vizualna produkcija, zaradi katere bo Dance Arena doživela pravo r:evolucijo. Obeta se nam eksplozija pozitivne energije, ki je nikakor ne smete zamuditi,“ je dejala Karen Young, programska direktorica Dance Arene.

Exitova Dance Arena bo v soboto, 13. julija, zahvaljujoč Guetti, središče najbolj norega poletnega žura. Francoski umetnik pripravlja nepozaben šov, na katerem

-med drugim- ne bodo manjkali hiti, ki jih je ustvaril v sodelovanju z največjimi glasbenimi imeni, kot so Snoop Dogg, Rihanna, Madonna, Nicki Minaj, Kelly Rowland, Flo Rida, Usher in mnogi drugi. 

„Nastopi na Petrovaradinski trdnjavi so poseben dogodek. Obiskovalcem festivala sporočam, da se pripravijo na šov, kakršnega do sedaj še niso videli,“ je svoj prihod napovedal David Guetta.

 

ENODNEVNE VSTOPNICE PO PROMOCIJSKI CENI

Če nimate možnosti, da bi v odlični atmosferi in vrhunskih koncertih na Petrovaradinski trdnjavi uživali 5 dni skupaj, si zagotovite enodnevno vstopnico po super ugodni ceni – 24 evrov. Ko bodo razprodane, bo cena enodnevnih vstopnic do začetka festivala znašala 29 evrov, od 10. julija dalje pa bo cena višja. Zagotovite si vstopnico na Exitovem pooblaščenem prodajnem mestu v Ljubljani, agenciji Supra Travel.

Ne pozabite, da do konca tedna poteka akcija – kupiš 4 in prejmeš 5 vstopnic, družba pa prejme brezplačno nastanitev v Exitovem glasbenem kampu!

www.supratravel.si