TOP POLETNE PARTY DESTINACIJE

TOP POLETNE PARTY DESTINACIJE



18.08.2013


Katere so tiste najboljše party destinacije, ki jih lahko obiščemo in si hkrati privoščimo super poletni oddih? Beri naprej in preveri izbor spletne strani GoTravelation...

 

#1 Ibiza

Ni bilo potrebno dvakrat ugibati, da bo na prvem mestu najboljših destinacij za žuranje majhen otok v sklopu španskih Balearskih otočkov - Ibiza. Ta party otok je že več let na prvem mestu skoraj vseh lestvic najboljših party destinacij na svetu, torej kje najti boljše mesto da se popolnoma odklopite? Ibiza vam lahko ponudi prelepo atmosfero in toplo klimo, prečudovite peščene kilometrske plaže, sproščene in prijazne ljudi ter eno izmed najbolj ekskluzivnih klubskih doživetij, ki vam jih lahko svet ponudi. Kot destinacija ponuja idealno ravnovesje med žuranjem in oddihom, v zadnjih letih pa tudi vztrajno razbija predsodke, da je predraga, saj so prehrana, prevoz in namestitve enake ali cenejše v primerjavi s Slovenijo in sosednjo Hrvaško. Vsekakor pa Ibiza slovi za meko elektronske glasbe in temu primerno cel otok živi v ritmu glasbe in zabave. Če vam je všeč house glasba ali pa vas vleče v techno vode, bo z imeni svetovno znanih DJ-jev v superklubih kot so Amnesia, Pacha, Ushuaia, Space in drugih, poskrbljeno prav za vsak okus. Ibiza vas nikoli ne bo pustila razočarane, žalostne ali zdolgočasene, vedno se bo kaj našlo - bodisi žurka do jutranjih ur z afterpartyji, bodisi sprehodi ob plaži in uživanje v najlepšem sončnem zahodu s cocktailom v roku v Cafe Mambo ali Cafe del Mar ali pa kopanje v sredozemskem morju in doživetje čudovite skalnate obale in peščenih plaž belega otoka. Sezona toplih poletnih užitkov traja od sredine maja do sredine oktobra, ravno tako tudi klubska sezona.

<Prvo slovensko odpravo na Ibizo organizira party potovalna agencija Gremonaparty.com, ki je hkrati ekskluzivni partner festivala Tomorrowland. Aranžmaji so na voljo že od 199,00 EUR na osebo in vključujejo 7 nočitev v hotelu z bazenom, vstopnice v superklube, organizacijo in vodenje ter animacijo. Možno je tudi doplačati za letalsko vozovnico in transfer do letališča. Več informacij in pogoji so na voljo na www.gnp.si/ibiza-2013.>

 

#2 Rio de Janeiro

Samba Parade, Fieste, Scala plesi, ulični žuri, dih jemajoče plaže in še in še - dan se tukaj nikoli ne konča. Najbolj znan po svojem štiridnevnem pustnem karnevalu je Rio de Janeiro vsekakor “must see” za vsako party osebo željno zabave ob maskah, plesih in mičnih postavnih telesih. Vsako leto februarja ponudi edinstveno doživetje, ki ga pa ne boste pozabili kar tako.

 

#3 Las Vegas

Elvis Presley, denar, koncerti, žuranje in še enkrat denar. Se vam sanja o katerem mestu gre? Seveda, Las Vegas je eno izmed mest, ki ga mora obiskati vsak zemljan vsaj enkrat v svojem življenju in mestu, ki nikoli ne zaspi, pustiti vsaj nekaj denarja v eni izmed igralnic. Predstave z živalmi, koncerti svetnovno znanih zvezd in partyji ob bazenih z DJ-ji, ki vas ne bodo pustili kar tako oditi spat - v Vegasu se bo za vsakogar nekaj našlo. Saj poznate pregovor - “Kar se zgodi v Vegasu, ostane v Vegasu.”. Zato se mu le prepustite in doživite potovanje svojega življenja.

 

#4 Marbella

Kaj je čar španskih destinacij? Neprestana topla klima, morje, plaže in užitek, kjer se lahko sprostiš od vsega stresa, dela in vsakodnevnih skrbi. To vam ponuja Marbella, mesto v srcu Costa del Sol. Mesto je “novinec” med žurerskimi destinacijami, vendar ponudi vse tisto kar imajo tudi “veliki bratje” - je odlično mesto za užitek, sprehod po butikih in trgovinah ter večerno popivanje pijače v lokalih kjer se nadaljuje mestno življenje tega majhnega, a vztrajno napredujočega mesta.

 

#5 Cancun

Žuri se nikoli ne končajo in tekile tečejo v potokih - vam je kaj znano? To je vsakdan mehiškega mesta Cancun. Najbolj znan po Inception glasbenem festivalu, ki traja kar 30 dni (ja, prav ste prebrali, en mesec žuranja) in ponudi skoraj vsa znana svetovna imena glasbene elektronske scene. Dogodek je vsekakor vrhunec vsakega party koledarja. Mesto vam ponudi vse kar potrebujete za pripravo na večerno plesanje in za rehabilitacijo po norem popivanju v prelepem morju in še na lepših plažah.