DYLAN MORAN RAZPRODAN

DYLAN MORAN RAZPRODAN



20.09.2013


7. oktobra bo v Cankarjevem domu nastopil eden najboljših britanskih komikov

 

 

Premierno slovensko gostovanje enega najbolj zabavnih irskih stand-up komikov, scenarista ter zvezdnika filmov in TV-serij "Notting Hill", "Black Books" in "Shaun of the Dead" ter dobitnika prestižnih priznanj BAFTA in Bronze Rose of Montreux, je razprodano. Zanimanje za "stand-up komedijo prvega razreda", kot je Dylana Morana opisal časnik Telegraph, je tolikšno, da je Linhartova dvorana Cankarjevega doma razprodana že dobra dva tedna pred nastopom člana prestižnega kluba petnajstih najboljših britanskih komikov vseh časov, ki prihaja k nam s turnejo "Yeah, yeah". Pred tem so že pošle tudi vstopnice za Dylanove predstave na Dunaju, v Zagrebu in Beogradu.

 

Tin Vodopivec, ki bo po Eddieju Izzardu v našem osrednjem kulturnem hramu letos gostil že drugo veliko ikono stand-upa, je navdušen nad odzivom: "Veseli me, da je slovenska stand-up scena v dobri kondiciji in da občinstvo z navdušenjem sprejema naše projekte. Oblikuje se vse širše jedro poznavalcev, hkrati pa postaja stand-up komedija enakovreden popokulturni žanr, ki privlači množce. Poletni in zimski Panč sta utečeni in lepo obiskani stalnici, že uveljavljeni kolegi polnijo dvorane po vsej državi s samostojnimi šovi, vse pogosteje nastopajo v tujini, vsako leto se nam pridruži kak svež obraz, Planet TV bo v sredo 25. Septembra začel prevajati tedenski šov Planet stand-up, vse bolj prepoznavni pa smo tudi med svetovnimi komiki in njihovimi agenti. Gostovanje Dylana Morana je predvsem nagrada zvesti publiki, ki tega izvrstnega komika, filmskega in televizijskega ustvarjalca že pozna ali pa ga šele bo, pa tudi orodje za dodatno promocijo tega zabavnega žanra v Sloveniji."

 

Pozor! Na dan predstave, v ponedeljek 7. oktobra, bo mogoče na voljo še okoli 10-15 vstopnic, nekaj tudi tik ob odru. Spremljajte www.facebook.com/tin.vodopivec za najbolj ažurne informacije, saj bodo šli ostanki v prodajo po sistemu kdor prej pride ...