Rudimental zadnji hip odpovedali nastop, zabava se je vseeno nadaljevala

Rudimental zadnji hip odpovedali nastop, zabava se je vseeno nadaljevala



22.12.2013


Ljubljana, 22.12.2013 Izkazalo se je, da je včerajšnja novica o odpovedi nastopa težko pričakovanega Rudimental DJ seta pustila oba organizatorja dogodka bolj razočarana od obiskovalcev. Toda program, ki ga je ekipa Black Pony-ja in Futurističnega marketinga kljub neljubemu zapletu nadaljevala, je z nastopom SevdahBaby, Jamirka, Massima in Koltkova zapolnil vrzel … in klub.

 

Krmilo prevzeli SevdahBABY

Če smo bili prikrajšani za pravi britanski zvok, kot je obljubljal naslov večera, potem smo prejeli razliko v energiji že ob nastopu srbske skupine SevdahBABY, ki je izostanek britanskega Rudimental izkoristila za udaren odrski nastop; ta je pravzaprav nemudoma postal main act. In če verjameš, da si main act, potem ti verjame tudi publika; slednja je energično sprejela samozavestni nastop pevke Djixx, ki je diktirala invazijo decibelov do takšnega maksimuma, da je se zgodil – kako ironično – kurzschluss tudi v ozvočenju. Po kratkem stiku – ta je bil glede na vse pripetljaje tega večera pravzaprav že smešen – se je nastop nadaljeval še glasneje in Kurzschluss je dosegel tiste vrste energetsko zasičenost, ki jo premore le live nastop.

 

Pojasnilo o odpovedi Rudimental DJ seta

Organizatorja Black Pony Entertainment Group in Futuristični marketing sta danes zgodaj popoldne prejela odpoved DJ seta skupine Rudimental, ki je v pojasnilu napisala: »Zaradi nepredvidenih okoliščin Rudimental ne bo uspela nastopiti na nocojšnjem dogodku in se bo potrudila najti nov datum nastopa, ki ga bo sporočila naknadno«.

Organizatorja nepričakovano odpoved nastopa iskreno obžalujeta: v zadnjih urah pred dogodkom sta naredila vse, kar je bilo v njunih močeh, da bi Rudimental DJ set bil vendarle realiziran, kar pa je bilo zaradi popolne neodzivnosti managementa praktično nemogoče. Organizatorja sta se odločila, da program kljub odpovedi izpeljeta. Tako je bil vsem imetnikom vstopnic sinoči omogočen prost vstop na dogodek, poleg vstopa pa bodo lahko vsi, ki so kupili vstopnice za THE REAL SOUND OF UK, dobili povrnjeno celotno kupnino.

 

Tudi kupci, ki so vstopnice kupili v predprodaji, dobijo denar nazaj

Organizatorja vse kupce vstopnic za THE REAL SOUND OF UK, kupljene v predprodaji, obveščata, naj vstopnice vračajo na prodajnem mestu, kjer so jih kupili. Povrnjena jim bo celotna kupnina. Vračila bodo vsa prodajna mesta sprejemala od ponedeljka, 6. 1. 2014 od 12.00 dalje. Rok za vračilo kupnine je 60 dni.

Zapisana dinamika velja za vsa prodajna mesta Eventim ter za druge pooblaščene prodajalce, pri katerih so si kupci zagotovili vstopnice za omenjeni večer.

 

 

Še se bo dogajalo

Kurzschluss nadaljuje s programom in sicer se 25.12. obeta FankaNaManka Special: FUNKY XMASS, dan kasneje, 26. 12. pa bodo stene kluba odbijale trše ritme, saj se zgodi 1605 LABEL NIGHT: Phunk Investigation (IT) & Home crew. Že takoj naslednji dan, 27.12. bodo na svoj račun prišli vsi ljubitelji Red Party-jev, ko bodo na prvi klubski različici RED PARTY CLUB EDITION nastopili Tom Staar (UK), Roul and Doors (NL) in Kosta Radman. 28. 12. na dogodku DIRTY SOULFUL BEATS pričakujemo Ms Dynamite (UK), ter Roots in Session Sound (warm up set), Borko (Good Foot, rx:tx) ter Freeverse & Cookie (Filter). 29.12. bo večer SHARKASTIQUE OLDIES GOLDIES, ko bodo za mešalke stopili Shark, Sylvain in Jaka. 31.12. nastopi zadnja noč Kurzschluss Pop Up kluba, ki za dogodek KURZSCHLUSS NY EVE pripravlja posebno presenečenje.